Domestos torlokendo + wc uloke papir egyutt megbizhato vajudas kozben es utana a korhazban?
Megfelel!!! Tökéletes!
Amikor én szültem, kaptam a beötntit egy percet nem agyaltam hogy most mit tegyek a wc-re, két-három kis lapocskát bírtam rádobni de már én is rajta voltam :):)
Na de utánna...... hadiállapot volt ahol szültem a vértől kezdve minden ami csak kijöhet....... Készülj fel extra adaggal +wc papírt is jó sokat vigyél, anno nekem elment 3tekercs. Bár a jobb helyeken már van papír, de úgyis akkor mész mikor kifogyott :)
Lehet kapni ilyen kis kiszerelésű kézfertőtlenítő gélt. Szerintem praktikus lenne. Mer ugye tudjuk hogy az eü intézményekben, kórházakban a legnagyobb a baciveszély.
....nem tudsz egyensúlyozni, mert jön egy fájás azonnal lehuppansz!!
Minden jót neked!! És könnyű szülést!!
Köszi, remélem bírható lesz...
Elég undi tud lenni a sokféle trutyi :))))
Ezért is próbálok felkészülni, olyankor talán még nagyobb a fertõzésveszély.
nekem szerencsém volt, az előkészítő helyiségben, ahol a beöntést adták és ahol a wc volt, egy polcon volt egy flakon fertőtlenítő és azzal letöröltem az űlőkét, aztán meg kétágyas zuhanyzós wc-s szobában egyedül voltam.
de ha így felkészülsz, az már jó, amúgy tényleg nem erre fogsz gondolni :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!