Tatabányán megbízható nőgyógyász?
Én a Pödör Pétert tudom ajánlani.Én nála szültem tavaly, és 100%-ig meg voltam vele elégedve. A 25. hét körül váltottam és mentem először hozzá. Még azon a héten kórházba kerültem jóslófájásokkal, és végig bejött hozzám minden nap legalább 2x. Aztán nagyon komplikált szülésem volt és tényleg neki köszönhetem, hogy végül minden a legnagyobb rendben lett. Szerintem nagyon lelkiismeretes, megbízható orvos. Nem az a nagyon közvetlen típusú ember, de én nem is ezt vártam a beteg-orvos kapcsolattól.
Akinél még sokan szültek az a Málik Zoltán, hát én az ő modorát nagyon nem szeretem, de ettől függetlenül sokan szeretik.
Még annyi, mikor én kerestem tavaly szülészt Tb-án, azt mondta a szülésznő ismerősöm, hogy ő a Málikot, a Pödör Pétert vagy a Pazár Dánielt ajánlja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!