Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha két nagy utazótáskával...

Ha két nagy utazótáskával megyek szülni, nem hajtanak el a kórházból?

Figyelt kérdés

Külön tettem a baba cuccait és a sajátomat. Viszont nincs kicsi táskám, és ha őszinte vagyok, tele is pakoltam mind a kettőt. Úgy vagyok vele, hogy inkább több minden legyen és inkább feleslegesen, mint, hogy valami kimaradjon. Nem sok a két utazótáska? Nem fognak szólni érte a kórházban? Be tudom majd tenni valahova?

Köszönöm előre is a válaszokat.

2013. jún. 26. 19:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A mellszívó szerintem is fontos. Nem foglal az annyi helyet.

Nekem besárgult a babám, 12 órára kék fény alá tették, 3 óránként 15 percre hozták ki szopizni, persze nem volt mit. Jól jött a mellszívó, mert amíg nem volt velem a baba, addig is tudtam stimulálni.

A csomagod jó így, ahogy van. Ha kettő lett, hát kettő. Az egyik szobatársam a fél házat behozatta, szopipárnástól, mindenestől...

2013. jún. 27. 10:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is 1 saját és 1 baba táskával mentem. :)

A szülőszobáknál volt egy zárható öltöző rész szekrénnyel. Aztán utána az ágy mellett volt a csomagom.

Nem hajtottak el, nem is foglalkoztak vele, mennyi cuccom van. A szobatársam meg szerintem a fél lakást magával hozta, volt kb 4-5 táskája. :)

2013. jún. 27. 23:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Talán a hazahozós ruhácskát ne vidd be, majd a párod beviszi ha kell, legalábbis én így csináltam.
2013. jún. 28. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!