Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt aki szülés után, idő...

Volt aki szülés után, idő előtt hazament a kórházból? Tényleg 6óra a kötelező amit bent kell tölteni?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam az anya hazamehet,a baba nem.Ki képes az újszülött babáját ott hagyni?
2013. jún. 3. 19:43
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
Ha nincs életveszély, akkor egy percet sem kell bennmaradni, de a babának sem! Más kérdés, hogy sokszor megfenyegetik az anyukát, hogy kötelező bennmaradni, és a babáját nem viheti haza, pedig ez nincs így, csak hülye a finanszírozási rendszer, és a kórház akkor kap pénzt a szülés után, ha bennmaradtok 3 napot... Más kérdés, hogy érdemes kivárni, pl. rosszabb, hogyha a baba besárgul, és vissza kell vinni, ekkor azonban már nem lehet mellette az anya automatikusan...
2013. jún. 3. 19:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem igazán engednek haza egyik kórházból sem. Emögött ott van a finanszírozás, meg praktikussági okok is. Neked is jobb, ha nem vérben úszva kelsz fel otthon a padlóról (tudom tudom ritka az ilyen de előfordul még komplikációmentes szülésnél is), meg a babának is jobb, ha nem otthon sárgul be. Nem szép, hogy elveszik,korlátozzák a jogot, hogy hazamenjünk, de a gyereket én sem hagynám ott.
2013. jún. 4. 10:56
 3/3 Szandy89 ***** válasza:

Én októberben szültem! sürgősségi császárral! mi 1 hétig voltunk bent! be is sárgult 4. napra a kisfiam.

Viszont volt egy nő aki péntek délután szült amikor én és másnap reggel hazament,mert otthon várta a másik 7 gyereke!!! A 8.-at ott hagyta a kórházba és 2 vagy 3 nap múlva jött érte!

2013. jún. 4. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!