Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon veszélyes az otthon...

Nagyon veszélyes az otthon szülés? Én gondolkoztam rajta hogy az jobb lenne.

Figyelt kérdés

2013. jún. 25. 23:16
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a kOmmenteket!

IGAZATOK VAN, DE ÉN SZERETEM, a korházakat...

a babának se lenne jó meg nekem se, szerintem egy jól képzett bábával nem lenne gond, de rá kérdek még.

Mert nem akarom hogy bajunk essen

2013. jún. 26. 12:58
 22/43 anonim ***** válasza:
Én ha itthon szülök,meghalt volna a babám is és én is, kórházban szakszerű kezek között voltam,így nem lett semmi bajunk! Felléphet otthon olyan komplikáció,hogy mire kiér a leggyorsabb mentő is addigra késő...
2013. jún. 26. 13:04
 23/43 anonim ***** válasza:
58%
Majd akkor sem fogod szeretni a kórházat, amikor komplikacio lep fel? Mert akkor mentőt se hívj, azok is kivizsgálják a gyereket es meg az is lehet, hogy osszeszurkalnak....
2013. jún. 26. 13:07
 24/43 anonim ***** válasza:
58%

"egy jól képzett bábával nem lenne gond"

DE lehet gond, mert ő nem orvos. SŐt egy orvosnál is lehet gond, mert nincs műszaki háttér!

2013. jún. 26. 14:04
 25/43 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem szeretet kérdése. Nem kell szeretni a kórházat, csak tisztelni amit képvisel. A biztonságot. Nincs az az ember, aki magával tud vinni egy műtőt a nappalidba. Mentősként meg elmondhatom, nem véletlenül csak vészhelyzetben kell minket hívni. Minden, csak nem ideális. Először gondolkodni, tervezni és utána cselekedni!
2013. jún. 26. 14:05
 26/43 anonim ***** válasza:
74%

Mi hiába mentünk be a kórházba nem csináltak semmit a rossz ctg-re,nem léptek.Eredmény halvaszülés.Ezzel persze nem arra akarlak biztatni,hogy otthon szülj,csak az az igazság hogy ilyenkor ha baj van,az otthonszülőket-és a bábákat veszik elő és kerülnek egyből a médiába lincselésre,majd börtönbe, ellenben a "jóhírű" kórházakban egy ilyen eset ki se derül és az orvos tovább folytathatja a szép kis summát hozó magánrendeléseit..

Ezzel csak azt akartam mondani,hogy bárhol történhet baj nem csak otthon.

2013. jún. 26. 15:21
 27/43 anonim ***** válasza:
76%

Szia! Szerintem érdemes lenne beszélned egy olyannal aki otthon szüléseket vezet le, ha valójában érdekel. Ő igazából eltudja mondani a kockázatait... Én személy szerint úgy gondolom, hogy biztonságos. Érdeklődj utána.

Ezt a cikket ajánlom: [link]

2013. jún. 26. 16:10
 28/43 anonim ***** válasza:
54%
Ez most komoly??Mégis mi baja lenne a babának ha elviszik kivizsgálni és nem fognak titeket agyon szurkálni.De látszik hogy a te kényelmed 1000x fontosabb mint a baba egészsége...
2013. jún. 26. 16:24
 29/43 anonim ***** válasza:
51%

Evi tobb ezer otthonszulest vezetnek le itt hollandiaban sok maganpraxisban.

Nem all mento a haz elott a szulsznokepzes arrol szol felismerjuk a pathologiat es a kismamat korhazba viszik akar

sajat autoval is.

A nok 30% otthon szul es ritkan van gond.

Miert? Mert csak egeszseges anya komplikacio mentes terhesseg eseten szulhet otthon ez feltetel.

Sajnos a magyar korhaz sok esetben maga okozza a bajt majd csaszaroz es dicseri magat milyen eletmento jo szakemberek.

De az eda az inditas a burokrepesztes az oxytocine mind mind a bajok okozoja lehet.

2013. jún. 26. 17:50
 30/43 anonim ***** válasza:
41%

Amíg a kismama bekászálódik a a szülésznő autójába, esetleg a félig kint levő babával, addig a kórházban 3x betolják a műtőbe...

Én biztos nem kockáztatnék.

2013. jún. 26. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!