Nagyon veszélyes az otthon szülés? Én gondolkoztam rajta hogy az jobb lenne.
Nagyon köszönöm a kOmmenteket!
IGAZATOK VAN, DE ÉN SZERETEM, a korházakat...
a babának se lenne jó meg nekem se, szerintem egy jól képzett bábával nem lenne gond, de rá kérdek még.
Mert nem akarom hogy bajunk essen
"egy jól képzett bábával nem lenne gond"
DE lehet gond, mert ő nem orvos. SŐt egy orvosnál is lehet gond, mert nincs műszaki háttér!
Mi hiába mentünk be a kórházba nem csináltak semmit a rossz ctg-re,nem léptek.Eredmény halvaszülés.Ezzel persze nem arra akarlak biztatni,hogy otthon szülj,csak az az igazság hogy ilyenkor ha baj van,az otthonszülőket-és a bábákat veszik elő és kerülnek egyből a médiába lincselésre,majd börtönbe, ellenben a "jóhírű" kórházakban egy ilyen eset ki se derül és az orvos tovább folytathatja a szép kis summát hozó magánrendeléseit..
Ezzel csak azt akartam mondani,hogy bárhol történhet baj nem csak otthon.
Szia! Szerintem érdemes lenne beszélned egy olyannal aki otthon szüléseket vezet le, ha valójában érdekel. Ő igazából eltudja mondani a kockázatait... Én személy szerint úgy gondolom, hogy biztonságos. Érdeklődj utána.
Ezt a cikket ajánlom: [link]
Evi tobb ezer otthonszulest vezetnek le itt hollandiaban sok maganpraxisban.
Nem all mento a haz elott a szulsznokepzes arrol szol felismerjuk a pathologiat es a kismamat korhazba viszik akar
sajat autoval is.
A nok 30% otthon szul es ritkan van gond.
Miert? Mert csak egeszseges anya komplikacio mentes terhesseg eseten szulhet otthon ez feltetel.
Sajnos a magyar korhaz sok esetben maga okozza a bajt majd csaszaroz es dicseri magat milyen eletmento jo szakemberek.
De az eda az inditas a burokrepesztes az oxytocine mind mind a bajok okozoja lehet.
Amíg a kismama bekászálódik a a szülésznő autójába, esetleg a félig kint levő babával, addig a kórházban 3x betolják a műtőbe...
Én biztos nem kockáztatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!