Megnéznétek a kórházi listámat, hiányzik még valami?
Tapasztalt anyukák segítségét kérem, hogy egészítsék ki, ami esetleg hiányzik róla:
Mamának:
- hálóing (3-4 db)
- papucs (2 db)
- bugyi
- betét
- szoptatós melltartó
- melltartóbetét
- mellápoló kenőcs
- mellbimbóvédő
- mellszívó
- törölköző
- tusfürdő, sampon, fogkefe, fogkrém
- köntös
- meleg zokni
- wc papír, papírzsebkendő
- szalvéta, konyharuha, mosogatószer, mosogatószivacs
- pohár, evőeszköz
- MP3 lejátszó, mobiltöltő
- hajszárító, fésű, hajgumi
- óra, körömolló
- terhes kiskönyv, leletek, igazolványok, apasági nyil.
- olvasnivaló, toll, rejtvényújság
Babának:
- eldobható pelenka (1 kis csomagos)
- popsitörlő
- popsikrém
- fültisztító pálcika
- steril gézlap
- hintőpor
- alkohol
- cumisüveg
- textil pelenka
- tejtároló edény
- plédecske
- hazahozós ruha (a kózházban nem lehet sajátot használni)
- játszócumi
- pelenkazacskó
A steril gépzlap, hintőpor, alkohol, ezeket tényleg már a kórházba kell vinni, vagy azt majd a hazaérkezéskor az orvos írja fel és utána váltja ki a párom?
Köszönöm előre is a segítséget. Amúgy mikor érdemes ezeket összeraknom? A babaszoba lassan kész, én úgy lennék nyugodt, ha kész lenne a csomagom is, de sokan azt mondják, hogy még korai, és babonából nem szabad.
Nektek mi a véleményetek?
Köszönettel: 30+3 hkm
ÉN még a szülőszobás csomagba tettem szőlőcukrot,és nápolyit.Sokat ért mert borzasztó éhes voltam,azzal kibírtam
Plusz amit javasoltak nekem és ami nagyon jól jött a citromos víz...azaz limonádé..Jó kis frissítő
Csatlakozom az előttem szólóhoz..vigyél melltartóbetétet.ÉN szintedz minden szoptatásnál átáztatta. Ugyanis amikor az egyik ciciből szoptatsz,a másikból folyni kezd a tej.Ez a tejleadó reflex
Nekem olyannyira folyt,hogy amíg az egyikből evett,a mási fejtem a tejet,vagy csak oda tartottam.min 100 ml lejött azalatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!