Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Tena betétnek van szárnya...

A Tena betétnek van szárnya vagy sima? Meg voltatok elégedve vele?

Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem volt szárnya az enyémnek és megvoltam vele elégedve.Pont elég volt, pedig nem a legnagyobbat vettem.
2009. okt. 13. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nincsen szárnya. Simán megtapad a bugyin így is, tényleg jó minőségű. Én meg voltam elégedve vele, nem mozgott el, nem folyott ki sehol, pedig szülés után rendesen vérzik az ember lánya. Én ajánlom hogy vegyél, ne mással kísérletezz.
2009. okt. 13. 14:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépe a válaszokat.
2009. okt. 13. 14:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Én csak a normált vettem de nagyon jó volt.Lehet venni hozzá tena bugyit is, nekem az is nagyon jól jött főleg mert császáros voltam...
2009. okt. 13. 14:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Normált vettem.

Nem volt szárnya.

Nagyon jó volt, elhasználtam az egész csomaggal, pedig nem véreztem erősen, de jó kényelmes volt.

2009. okt. 13. 15:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem az elsö idöben extra kellett,utána normál.Nagyon kényelmes,hiába raktam be vékonyabbat,az iritált.
2009. okt. 13. 16:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Én az Extrát vettem, nem volt szárnya, de abszolút meg voltam vele elégedve. Hozzá még TENA bugyit is vettem. Nekem így jó volt.
2009. okt. 14. 08:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én normált vittem a kórházba, nem volt szárnyas, de nagyon, nagyon jó volt:)

Boldog babavárást:)

2009. okt. 15. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!