Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meg vagytok voltatok elégedve...

Meg vagytok voltatok elégedve azzal ahol szültetek vagy fogtok?

Figyelt kérdés

Kórházat keresek Pesten és persze hozzá tartozó orvost is.Nagyon félek igazából a kórházaktól a nővérem nem rég meghalt egy nagyon lepukkant helyen nem voltak eszközök és bizonyos dolgokat mi vettünk a patikában mert azok sem voltak.

Olyan helyet szeretnék ami tiszta és van melegvíz is a babák fürdetésére aránylag jó a felszereltége.A dokinak fizetek is csak legyen minden rendben szóval a pénzünket gyüjtjük.A fizetős kórházakat is néztem igaz nagyon sokba kerülnek de tényleg jól fel vannak szerelve de ennyit nem fogok fizetni.

2010. aug. 30. 14:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Margit kórház vagy Honvéd kórház.
2010. aug. 30. 14:59
 2/23 anonim ***** válasza:
még nem szültem máv-ban fogok és eddig maximálisan elégedett vagyok dokival, kórházzal egyaránt.
2010. aug. 30. 15:00
 3/23 anonim ***** válasza:
Máv-ban szültem 2 éve és januárban is ott fogok.Maximálisan meg vagyok elégedve a dokikkal,ellátással mindennel.
2010. aug. 30. 15:04
 4/23 anonim ***** válasza:
Szent István Kh. Itt szültem februárban, és ha lesz még egy babánk, szintén itt fogom szülni. Nagyon rendesek a csecsemős nővérek is, mindenben kedvesen segítenek. És mellesleg, Pesten ez az egyetlen bababarát kórház!
2010. aug. 30. 15:10
 5/23 anonim ***** válasza:
Már 2 gyerkőcöm van,szeretnénk 3. babát is.Én a Szt.István khzra szavazok.Biztos,hogy a következő babát is ott szülöm majd.A szülésznők profik,a szülőszobák,és a személyzet is rendben.A 6 ágyas kórtermeket átalakították kisebb,fürdőszobás kórtermekké.
2010. aug. 30. 15:32
 6/23 anonim ***** válasza:
Bocsánat de a Honvéd/MÁV kórház is bababarát!!!
2010. aug. 30. 15:58
 7/23 anonim ***** válasza:
2x Sote I Baross utca. Én nagyon megvoltam elégedve és ott senkitöl nem hallottam, hogy fix összeget kért volna az orvos. Én nem tudtam "sokat" adni, de a doki azota is ugyan olyan rendes. Nem hivott magán rendelésre, mert mondjuk nincs is neki. Én mikor bent voltam sok olyan kismamát láttam akit a fizetett orvos máshonnan átküldött amikor probléma merült fel. Az elsö ott szülésnél én is igy kerültem oda, és ott ragadtam.
2010. aug. 30. 17:04
 8/23 anonim ***** válasza:
A Jahn Ferencet NEEEEEM ajánlom!!!!!!!!!!!!!!
2010. aug. 30. 17:30
 9/23 anonim ***** válasza:

Miért nem ajánlod megkérdezhetem?Mikor szültél ott?Szerintem jó kórház,tavaly nov.-ben szültem ott és idén decemberben is ott fogok szülni,a szülőszobák föl vannak újítva,stb.Neked mi a negatív tapasztalatod vele?

Nem hinném hogy baj lenne azzal a kórházzal!!!!!

2010. aug. 30. 18:08
 10/23 anonim ***** válasza:

A csecsemősök hozzáállása, ha nincs fogadott orvosod akkor le se sza..nak.

Bekerültem koraszülés gyanúval, nem volt se dokim, se szülésznő, hááát könyörögnöm kellett, hogy bepisilek, ágyhoz voltam kötve, senki nem jött órákon át. Végül a párom a takarítónak szólt, hogy adjon ágytálat.

Terhes patológián voltam, 2 abortuszos cigánnyal. Félóránként bagózni jártak és arról beszéltek, hogy ez már a 6-7-ik abortuszuk. Betették őket hozzánk, akik a kisbabájukért imádkoztak.

Én a tisztasággal is vitatkoznék, igaz a szülőszobák gyönyörűek.

Ja és most voltam uh-on a 2. babával, valamit láttak a méhlepényen, de mint egy húsdarabbal, úgy bántak velem, amikor elkezdtem aggódni, csak jót röhögtek, hogy lehet, hogy kétfejű a babám.

Rohantam a dokimhoz, aki megállapította, hogy ciszta van a méhlepényen.

Szóval ennyi a Jánh Ferenccel kapcsolatban.

2010. aug. 30. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!