Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meg vagytok voltatok elégedve...

Meg vagytok voltatok elégedve azzal ahol szültetek vagy fogtok?

Figyelt kérdés

Kórházat keresek Pesten és persze hozzá tartozó orvost is.Nagyon félek igazából a kórházaktól a nővérem nem rég meghalt egy nagyon lepukkant helyen nem voltak eszközök és bizonyos dolgokat mi vettünk a patikában mert azok sem voltak.

Olyan helyet szeretnék ami tiszta és van melegvíz is a babák fürdetésére aránylag jó a felszereltége.A dokinak fizetek is csak legyen minden rendben szóval a pénzünket gyüjtjük.A fizetős kórházakat is néztem igaz nagyon sokba kerülnek de tényleg jól fel vannak szerelve de ennyit nem fogok fizetni.

2010. aug. 30. 14:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Tavaly januárban szültem a fiamat a Máv kórházban, minden szuper volt. Szülőszobák kellemes hangulatúak, felszereltek. Szülésznők profik. A dokim Dr. Gulyás István szintén profi és kedves!

A csecsemősökkel jól kijöttem,segítettek ha kértem. Nővérek is jó fejek voltak.Szóval én csak ajánlani tudom a dokit és a kórházat is! Most novemberben szülöm a kishugit ugyanott:)

2010. aug. 30. 18:41
 12/23 anonim ***** válasza:

És akkor most hol szülsz majd?

Van benne igazság amit írtál mert nekem a babám inkubátorba került és én is a patológián voltam.A baba ellátása az jó volt,de az enyém nem.Mikor levittek a szülőszobáról egész estig du. 2 óta rám se néztek,pedig nekem volt fogadott dokim,és őt hívtam föl hogy nagyon vérzek mit csináljak?Na akkor ugrasztotta a szülésznőt a szülésznő meg a patológián lévő nővért akinek még feljebb állt hogy miért nem szóltam és ott durrogott össze vissza.Jól megkínoztak még,de úgy hogy szülés után 2-szer ki kellett hogy kaparjon a dokim és ezek után még úgy "belém másztak" hogy öröm volt nézni.

Ebben igazad van,azt hittem maga a szülészeti,ellátási részével van bajod,mert az számomra tökéletes volt.

Az pedig elég undorító dolog hogy ilyennel viccelődnek.Ez a 8.-on volt az uh.-on?

2010. aug. 30. 18:41
 13/23 anonim ***** válasza:

Igen, a 8-on a kövér uh-on csaj+ egy doki is bent volt. Annyira elbizonytalanítottak, hogy már reménykedni is alig merek -még úgyis sok időm van a kórház választáson-majd döntök később.

Egyébként a kiskönyvembe sem írtak semmit.

Talán az Istvánba.

2010. aug. 30. 18:47
 14/23 anonim ***** válasza:
én tatabányán szültem.sokan szidják azt a kórházat de én teljesen meg voltam elégedve mindnenel és mindenkivel,dokival is pedig nem fogadott volt.pedig előre rettegtem h ott kell szülnöm de szerencsére kellemes meglepetés ért.
2010. aug. 30. 20:22
 15/23 anonim ***** válasza:
SOTE II-n szültem, én nagyon meg voltam elégedve a dokival aki nem volt fogadott. Többször fel is jött hozzám szülés után is.
2010. aug. 30. 22:13
 16/23 anonim ***** válasza:

SOTE II. Én itt szültem, és elégedett voltam, szülőszoba nagyon szép. CSecsemősök nagyon rendesek voltak,nővérek is.

Én 5 ágyas szobába voltam, fürdőszobásak. Úgy vettem észre, hogy a normális embereket próbálják egy szobába tenni, nekem minden szobatársam rendes volt.

Nekem a dokim, és a szülésznőm is fogadott volt, DE EGYIK SEM MONDOTT ÖSSZEGET, amennyit gondoltál.

Én 100 % elégedett voltam, azóta barátnőm is szült ott ők is meg voltak elégedve.

2010. aug. 31. 09:06
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ahogy látom megoszlanak a vélemények de a legtöbben a MÁV kórházat írtátok.
2010. aug. 31. 09:13
 18/23 A kérdező kommentje:
Elolvastam a MÁV szülészeti honlapját de nincs frissitve.Orvost ajánlanátok???Köszönöm.
2010. aug. 31. 09:20
 19/23 anonim ***** válasza:
Szintén ÁEK.Mindennel megvoltam elégedve.Ügyeletesnél szültem semmi hátránya nem volt.
2010. aug. 31. 10:49
 20/23 anonim ***** válasza:
Mávban orvost nem tudnék kiemelni egyet sem annak ellenére hogy van saját orvosom mert mindenki nagyon lelkiismeretes és profi. Árak elég eltérőek ahogy hallottam talán ez lehet a döntő ha onnan választasz dokit.
2010. aug. 31. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!