Melyik orvosnál szültetek a Szent Imre kórházban? És meg voltatok vele elégedve? Ajánlanátok valakit?
Faludinál és nem ajánlom. Aranyos azzal nincs gond, csak épp a magánrendelése iszonyat!! Volt, hogy 32 hetesen 2,5 órát ültem nála, olyan szarul szervezte meg a rendelését. Szokása 1 időpontra több embert beszervezni...
Akit még kerülj el az a professzor.
Amikor én szültem Holba volt az ügyeletes, ő nézett meg míg beért Faludi. Szerintem tök jófej doki.
Dr. Tasi Róbertnél szültem- nagyon jó fej, normális, a magánrendelése is oké, nem kell várni sokat nála- szinte mindig percre pontosan hívott be.
tesóm meg a dr.Csabafi Csabánál szült - őt is ajánlom, nagyon rendes volt ő is.
mind a két doki ember volt a talpán a szülésnél- bár mindkettőnknek könnyű, és koplikációmentes szülése volt. Nálam a Tasi dr 3órát amig a szülőszobán voltunk, végig velünk volt- nem csak az utolsó 20percre hívták be.
Mindketten tesómmal ügyseletes szülésznőnél szültünk, mind a kettő egy angyal volt - szerintem nem kell külön fogadni, az ügyeletesek nagyon aranyosak, kedvesek, segítőkészek és szakmailag is nagyon tutik- ha először lát akkor is pl a gátvédelmet is kérheted, biztos megpróbálják.
ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!