Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinél szültetek Szombathelyen?...

Kinél szültetek Szombathelyen? Meg voltatok elégedve Vele? Pozitív és negatív dolgok is érdekelnének.

Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 16:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én is Szombathelyen születtem, de nem emlékszem ki volt az orvos, mindez röpke 35 évvel ezelőtt történt...
2010. máj. 29. 16:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia!énis Szombathelyen szültem februárban.Úgy emlékszem hogy Dr.Varga Kornélnál szültem.De én nemvoltam megelégedve vele.Igaz csak este 9-től voltam bent,és hajnali negyed 3-kor megcsászározott.De kb. 2 alkalommal volt bent az idő alatt is nálam.A szülésznők viszont nagyon rendesek voltak.Az orvos akkor volt bent amikor burokrepesztésre kellett mennem,és amikor alá iratta velem hogy beleegyezem a műtétbe.A páromtól kellett megtudnom hogy miért kellett császározni.És a burokrepesztés is nagyon fájt.Ha szülés előtt vagy,akkor remélem neked több szerencséd lesz.Habár úgy tudom már szülhetsz a saját dokidnál.Azt hiszem ennyi.Ha még érdekel valami írj privit és válaszolok.
2010. máj. 30. 16:05
 3/11 anonim ***** válasza:

Én 1 éve szültem Szombathelyen.Dr Horváth Boldizsár a dokim.Nagyon meg voltam/vagyok Vele elégedve.Szülésindítás volt,de császár lett a vége.Aki addig velem volt szülésznő,Őt valamiyen Kingának hívják,Ő nagyon aranyos volt.Dr Kismarosi doki volt még szimpi és a Németh Leventét mondják sokan,bár Ő még elég fiatal.

Te kihez jársz???

2010. máj. 30. 16:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hát remélem több szerencsém lesz, mint kedves második:)Igen szülés előtt vagyok, 37 hetes.
2010. máj. 30. 17:56
 5/11 anonim ***** válasza:
én tavaly szültem vagyis császároztak májusban dr. Doma Gézánál, nagyon rendes és kedves, nem egy pénzéhes doki :)
2010. jún. 1. 12:00
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én is szhelyen fogok szülni,másfél hónap múlva. Ha lehet is választani, sajna az én dokim nincs a szhelyi kórházban. Van most 1-2 fiatal doki, őket tényleg dicsérik. Remélem könnyű szülés lesz (neked is).
2010. jún. 1. 12:09
 7/11 anonim ***** válasza:

OFF

Bocsi, hogy belekérdezek a kérdésedbe, de aki szhelyen szült, fizetett utána a dokinak? szülésznőnek?

2010. jún. 1. 12:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolsó kérdezőnek: én fizettem,de önszántamból.A dokim konkrétan nem kért semmit és csak dokinak fizettem,mert császár volt.
2010. jún. 1. 12:26
 9/11 A kérdező kommentje:

Én sem fogok fizetni a dokinak akinél szülök ,hacsak nem a kezelőorvosom lesz éppen ügyeletben.Meg esetleg ha császároznak,ami remélhetőleg nem fog bekövetkezni:))

Egyébként mindenkinek köszi, aki eddig írt.

2010. jún. 1. 17:13
 10/11 anonim ***** válasza:
SZia!A Német Leventénél szültem mindkét gyerkőcömet,2007 és most 2010 március!Hozzá járok,nagyon rendes,figyelmes,értelmesen elmond mindent amire kiváncsi vagy!Az nem jelent semmit hogy fiatal,érti a dolgát!Ellenben van aki idősebb,de nem szeretnék a kezei közé kerülni mégegyszer!A szülészeti rész nagyon jó,felújítva szép lett,de az osztályon nálam a higénia vágta ki a biztosítékot!A csecsemősök meg szót sem érdemelnek(1-2 kivétel azért van),de bocsi a fogalmazásért volt akit megtudtam volna fúlytani!!
2010. jún. 1. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!