Akik a SOTE 2-n szültek, és fogadtak szülésznőt! Meg
voltatok vele elégedve? Ajánlanátok őt másnak is?
Figyelt kérdés
Mennyi pénzt kért/adtatok neki?
Köszönöm!
2011. jan. 19. 16:17
1/10 anonim válasza:
Én most fogok szülni, én fogadtam, eddig hetente találkoztam vele, nagyon aranyos, majd szülésnél meglátjuk, eddig én ajánlanám másnak is!
De úgy tudom, hogy szülésznőt csak akkor lehet fogadni, ha dokit is fogadsz. Minden dokinak megvan az a 2-3 szülésznője, akivel együtt dolgozik és ő fog ajánlani közülük!
2011. jan. 19. 17:05
2/10 anonim válasza:
Ja nekem a dokim azt mondta, hogy a szülésznőnek 30 ezret szoktak adni.
2011. jan. 19. 17:05
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Neked ki lesz a szülésznőd? A dokid mennyit kér, megkérdezhetem?
2011. jan. 19. 17:22
4/10 anonim válasza:
Nekem két gyereknél uaz volt a szülésznőm, pedig a másodiknál (2010.06.hó) már kikerült a szülőszobából. Nagyon meg vagyok vele elégedve, bár egyik gyereknél sem volt sok dolga velünk (dokinak még kevésbé), inkább csak a biztatás, ami szintén elég fontos! Azt vallom, igazából a szülésznő a lényeg, nem az orvos. Mindkétszer 30 pénzt kapott és virág-csokit, de, mint mondtam, nekünk maximálisan bevált, és ajánlom szívesen, ha még szükséged van rá (priviben).
2011. jan. 19. 17:29
5/10 anonim válasza:
Én is teljesen meg voltam elégedve a szülésznőmmel, jött azonnal, végig velem volt, normális szobába tett szülés után, én nagyon örültem, hogy velem volt, biztonságérzetem volt tőle. HA írsz privit, akkor szívesen megírom neked a nevét
2011. jan. 19. 21:50
6/10 anonim válasza:
Első vagyok!
Ha írsz privit megírom a nevét. A dokim annyit kér amennyit gondolok! Nem mondott összeget, ennek ellenére nagyon oda figyel rám.
2011. jan. 19. 21:57
7/10 anonim válasza:
sziasztok én a sote 2 őn fogok szülni júniusba a dokim nagyon aranyos sztk alapon vagyok ott de akkor is a legjobb orvos akivel eddig találkoztam :) Dr Tahy András üdv mindenkine könnyü szülést
2011. jan. 21. 17:16
8/10 anonim válasza:
Nekem a dokim ajánlotta Vaszil Editet, nagyon meg voltam vele elégedve. Igaz a végén császár lett, de a 16 órás vajúdás alatt végig ott volt velem a szabadsága idején. Én csak ajánlani tudom Őt!
2011. jan. 21. 18:20
9/10 anonim válasza:
Nekem Zsoldosné Eta volt, és maximálisan meg voltam vele elégedve! Nagyon profi!
2011. jan. 21. 20:13
10/10 anonim válasza:
Szia!
Én 2010.06. hó végén szültem. Zsoldosné Etelka volt a szülésznőm. Végig mellettem volt, rengeteget segített! Igaz, a vége császár lett. Én aznap szültem, mikor 48!! baba született. A vajúdóba kerültem műtét után, m az őrzőben nem volt hely. A teltház ellenére Etelka elintézte nekem az egy ágyas szobát, pedig akkor még egyetlen fillért sem kapott. Mindenképpen ajánlani tudom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!