Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mitől tudom megkülömböztetni...

Mitől tudom megkülömböztetni a szülési fájdalmakat?

Figyelt kérdés
Mennyivel másabb mint a jósló.3napja nem szedem a magnéziumot és az izomlazítót amit a görcseimre adtak 32hetes korom óta.Azt hittem nagy görcseim lesznek de semmi szinte.Ma éreztem mensiszerű görcsöt de ez folyamatos.Ez most akkor jósló vagy nem?egyszerűen nem tudom mikor van jósló és mikor kell menni,faros a babám nagyon nem is húzhatom ha ez igazi..sztem.És ha még nem láttam nyákdugót és nem ment magzatvíz el attól még lehet szül.fájdalom?Tudom,hogy ez olyan,hogy erősödik de nem tudom milyen gyorsan és meddig kell várni??Segítsetek légyszives.3nap mulva töltöm a 37hetet,ez nem korai még?
2008. jún. 22. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne félj, semmi baj, más lesz, tudni fogod:-)

A jósló ilyen, mensi szerű fájás, rendszertelen, hol rövid ideig tart, hol erős, hol sokáig tart, hol gyenge. Nekem is ilyen volt. Nyákdugó van akinek csak szülés előtt megy el, nekem is csak 3-4 nappal előtte.

A szülési fájás ugyanilyen mensiszerű görcs lesz, nagy különbséggel, hogy rendszereződni fog.Nekem este 7 -kor kezdődött, hajnali 1-ig óránként, 1-3között 20 percenként, 3-tól reggelig 8 percenként, de ahogy felkeltem (mert addig feküdtem) állandó lett a fájás, nem volt rendszer benne. Ha pihentem, beállt 5 percesekre. Fél 11-re mentem nstre, fél 3-kor burkot repesztettek és fél 6-ra meglett kislányom.

Ne siesd el a bemenetelt, mert ott rosszabb szenvedni, és ha nincs hely, haza is küldenek (engem is el akartak, csak nem volt jó az utolsó nst már délután 1-2 körül..)

Szóval meg fogod érezni, és addig ne izgulj, még bőven van időd, és a babád is megfordulhat. És faros babát is meg lehet szülni minden gond nélkül:-)

Csak pozitívan, és ajánlom a homeopátiás bogyók szedését!!

2008. jún. 22. 17:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Okés akkor elkezdem holnap,nem akartam mert faros-pedig természetesen szeretném megszülni de sajna ezt nem én döntöm el.Azért furi,hogy most nem voltak görcseim,mert a 32héttől viszont a salbutamol segített nehogy megszüljek.Most,hogy abba hagytam azt hittem menniyre rossz lesz.É két napig pl semmi sem volt,most kezdődött de akkor megnyugodtam ha ez normális.Az a baj nagyon meleg van nálunk(10diken)és nem is mozog annyit a babám-ez is rémisztett de a férjemnek lehet igaza,hogy a meleg miatt..Jó lenne még vagy 2hetet kibírna benn a picúr-bár már nagyon várom a végét..nagyon vizesedek alig bírok állni..
2008. jún. 22. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Olyan fájdalom amit tutira nem fogsz összekeverni semmivel. Nemrég szültem és meg kell mondjam, mostantól nem tudom megérteni azokat, akik "nem veszik észre, hogy szülnek".Sok sikert!
2008. jún. 23. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!