Mitől tudom megkülömböztetni a szülési fájdalmakat?
Ne félj, semmi baj, más lesz, tudni fogod:-)
A jósló ilyen, mensi szerű fájás, rendszertelen, hol rövid ideig tart, hol erős, hol sokáig tart, hol gyenge. Nekem is ilyen volt. Nyákdugó van akinek csak szülés előtt megy el, nekem is csak 3-4 nappal előtte.
A szülési fájás ugyanilyen mensiszerű görcs lesz, nagy különbséggel, hogy rendszereződni fog.Nekem este 7 -kor kezdődött, hajnali 1-ig óránként, 1-3között 20 percenként, 3-tól reggelig 8 percenként, de ahogy felkeltem (mert addig feküdtem) állandó lett a fájás, nem volt rendszer benne. Ha pihentem, beállt 5 percesekre. Fél 11-re mentem nstre, fél 3-kor burkot repesztettek és fél 6-ra meglett kislányom.
Ne siesd el a bemenetelt, mert ott rosszabb szenvedni, és ha nincs hely, haza is küldenek (engem is el akartak, csak nem volt jó az utolsó nst már délután 1-2 körül..)
Szóval meg fogod érezni, és addig ne izgulj, még bőven van időd, és a babád is megfordulhat. És faros babát is meg lehet szülni minden gond nélkül:-)
Csak pozitívan, és ajánlom a homeopátiás bogyók szedését!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!