Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » EDA-t mikor kötik be? Hány...

EDA-t mikor kötik be? Hány perces fájásoknál adják?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom hogy már nem adnak mert már túl késõ...akkor hogy mûködik ez?
2013. jún. 22. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Az számít, hogy mennyire van kitágulva valaki, nem az, hogy hány percesek a fájások. Ha már nagyon a finishben van a kitoláshoz, akkor nem kaphat...

Talán 3 ujjnyikor szokták beadni, de lehet hülyeséget mondok.

Én kaptam egyébként.

2013. jún. 22. 11:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is kaptam és kb 3ujjnyira voltam kitágulva azt hiszem.
2013. jún. 22. 16:50
 3/4 anonim ***** válasza:

nem tudom mikor kaptam de időben adták,még a fájások kibírhatóak voltak,csak a görnyedés volt rossz,meg hogy fél óra volt mire beadták,mert egy tanuló csinálta,hát köszi..

szóval a görnyedés volt rosszabb,utána már kaptam is egy adagot szóval el is múlt az a kevés fájdalom is szerencsére.

az utolsó 1-2 órát meg kibírtam a falat kaparó fájdalom ellenére is,sokat segített az EDA,örülök hogy kaphattam.

2013. jún. 22. 17:52
 4/4 szsuzs ***** válasza:
nekem bekötötték, beadták a próba dózist és csak utána indította a doki, tehát konkrétan úgy kezdtük, hogy még nem is volt 0 fájásom sem. rettenetesen féltem, mert a 2.-nál nekem sem volt rá idő. miután burkot repesztett és adott oxitocint egy picit, mondta, hogy ha bármit is érzek kezdi normál dózisban adagolni...hát, így álom volt szülni.de ez a doki hihetetlen emberségén és korrektségén múlt. bárcsak mindenkinek jutna ilyen orvos!
2013. jún. 23. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!