Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány perces fájásoknál kell...

Hány perces fájásoknál kell elindulni a korházba? Kb 40 perc az út

Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
Ha rendszeresek vagy nem múlnak meleg zuhany hatására akkor azonnal!
2012. jún. 22. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Én akkor indultam mikor már 4 percenként jöttek..denekem 20perc volt az út..Sztem ezt a nőgyógyászodtól kérdezd hogy mikor indulj..Nekem este 8tól indultak és hajnal 3kor mentem be..reggel 11 re lett baba!
2012. jún. 22. 22:26
 3/10 anonim ***** válasza:
22%

Inkább valamivel korábban, minthoyg túl késön legyen.

Ha rendszeresek a fájások, és 20 perces idöközökben jönnek, akkor igencsak ideje van.

2012. jún. 22. 22:31
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Én 2 percesekkel indultam, mert mindkétszer azt mértem először (vagyis az ikrekkel még nem is mértem, csak éreztem hogy valami nem ok, és megnézetni mentem mi is a gond, erre közölték hogy 4 ujjnyi, szülök), első baba 3 óra, az ikrek 2 óra múlva megszülettek (simán).
2012. jún. 22. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Mi tegnap voltunk bent a klinikán beszélni a szülésznővel. Nekünk azt mondta, hogy a 10 perceseknél kezdjek készülődni és induljunk, de az 5 perceseknél is ráérünk mivel első babás vagyok.
2012. jún. 23. 09:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekünk is kb. 3/4 óra a kórház. Nekünk azt mondták, hogy akkor menjünk, ha az 5 percesek legalább egy órája rendszeresen jönnek. Innen még órák vannak hátra, hiszen az 5 percesek is rövidülni fognak (mármint 2-3 percesekre). Azt mondta a szülésznő, hogy ha bizonytalanok vagyunk, nyugodtan hívjuk. Szerintem ez megnyugtató lehetőség :)
2012. jún. 23. 11:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Első babával 2 percesekkel indultam, beérkezés után még 3,5 óra volt.

Másodiknál is, mert két darab 7 perces után két percesek jöttek. Az első fájástól is még 4,5 óra kellett.

A harmadiknál szerencsére bent feküdtem túlhordás miatt. 3db 10 perces fájásom volt, majd magzatvízelfolyás. Első fájástól számítva 1 óra 40p múlva babáztunk.

Nekünk is 40p a kórház, ha nincs dugó. Dugóban minimum egy óra vagy több...

2012. jún. 23. 11:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Én 6-8 percesekkel indultam (40 perc a kórház, de Párom 20 alatt ott volt). Nálunk jó gyorsan zajlottak az események, mire beértünk már bő 3 ujjnyira nyitva voltam, egyből rohantak velem a szülőszobára.
2012. jún. 23. 18:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is 6-8 percessel indultam.Nekünk kb.30 perc az út,de éjszaka mentünk,nem volt dugó.pontosan 3 óra múlva a pocakomon volt a kis csöppség! :)
2012. jún. 24. 18:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 6-8 percesekkel indultam, mire odaértünk (kb. 15 perc) már 5 percesek voltak. A beöntés alatt 3 ujjnyira tágultam 1-ről. És 1 óra múlva meglett a babám. Én 40 perces útnál rögtön indulnék, ha rendszeresek. De, mint írtam én ilyen gyorsan szültem.
2012. jún. 25. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!