Hol folyt el a magzatvízetek?
Figyelt kérdés
30 hetes terhes vagyok és arra lennék kíváncsi hogy milyen kellemetlen szituációkban folyhat el a víz. bár tudom hogy felkészülni nem lehet rá :-)2009. okt. 12. 20:18
11/17 anonim válasza:
már 3 perceseim voltak amikor megvizsgált a doki és a vizsgálat közben repedt meg a burok és folyt el a víz.
12/17 anonim válasza:
Nekem mindig jól jött ki. Először amikor már mentünk akórházba a fájások miatt, pont odaértünk (1,5 óra út) és a kórházba befelé menet a lépcsőn indult, rögtön WC-re mentem és ott. Legközelebb pedig otthon éjjel pisilni kell-érzésre keltem és a WC-n elfolyt. Szóval nem volt gáz.
13/17 anonim válasza:
Én túlhordás miatt már kórházban voltam,amikor jöttek a fájások,kb 10 óra múlva,úgy 5 perces fájásoknál a kórházi ágyon öntött el,nagyon soknak tünt,majd felálltam,még ömlött 1 adag,a szülöszobán még 1 adag. És hallottam a pukkanást elötte.
14/17 anonim válasza:
Otthon, hajnalban arra keltem, hogy valami elönt...Ahogy tudtam, rohantam a fürdőbe, de persze mindent eláztattam. Gyors zuhany, felébresztettem a párom, még le akartam húzni a tiszta vizes ágyneműt, lepedőt, olyan kellemetlen volt, de a párom nem engedte. :)
15/17 anonim válasza:
Szia!Nekem éjszaka az ágyban kezdödött,utána amerre mentem.Ugy éreztem az egész lakást elöntöttem.Már türölközöt raktam a lábam közé,de még a korházba is jutott.Nagyon durva volt.
16/17 anonim válasza:
A kórházi liftben miután azt mondták, hogy menjek haza mert ezek csak jósló fájások de azért még biztos ami biztos alapon leküldtek uh-ra, hogy megnézzék a babát. Visszafelé menet a szülőszobára az uh lelettel elfolyt. Akkor már marasztaltak. :p
17/17 anonim válasza:
nekem burokrepesztésem volt,2 perces fájásokkal érkezve a kórházba.most a másodiknál nagyon félek,hogy ne menjen el a mviz,mert mikor nekem ecsipték,elfolyt,rögtön jött a tolás.még mondták is ne nyomjak.hát mit mondjak,nyomnom kellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!