Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol folyt el a magzatvízetek?

Hol folyt el a magzatvízetek?

Figyelt kérdés
30 hetes terhes vagyok és arra lennék kíváncsi hogy milyen kellemetlen szituációkban folyhat el a víz. bár tudom hogy felkészülni nem lehet rá :-)
2009. okt. 12. 20:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

mi pont a szüleimnél ebédeltünk, és elmentem wc-re, és akkor kezdett el folydogálni.

Hazamentem, gyors összerámoltam a párom és a lányom után (nem nagytakarítás), és utána indultunk a kórházba. akkor már görcsöltem.

7 perces fájásokkal indultam, amire odaértünk( max. 20 perc rendőri igazoltatással =) ), addigra 2 percesek lettek.

2009. okt. 12. 20:21
 2/17 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Hát nem tudom... nekem otthon folyt el, de azért volt kellemetlen így is, mert rögtön felismertem ugyan a tényt, de 2 perc múlva meg azon paráztam, hogy jó ég, ah kifolyik a magzatvíz , mi lesz a babával?? Sokkot kaptam 1-2 percre, de aztán gyorsan mély levegőt vettem és ismételgettem, hogy 'Semmi baj, nyugi, nyugi" Na, meg folyt rendesen, én meg rohantam a wc-re.... á hát kellmetlen volt... De utólag már tudom, hogyha elfolyik a magzatvíz akkor sincs baj, mert a méhlepény folyamatosan "tölti" újra.

2009. okt. 12. 20:22
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
nekem nem folyt el, az orvos repesztett burkot a szülőágyon - a nők nagyobb részének csak fájásokkal indul a szülés és nem folyik el a vize
2009. okt. 12. 20:26
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem először fájásaim voltak. Azt hittem "más" miatt görcsöl a pocim, gondoltam elmegyek wc-re és kész! Aztán rájöttem, hogy ez mégsem olyan fájás! :) Hívtam a párom, jött munkából, és a kocsiban folyt el útközben a kórházba! :)
2009. okt. 12. 20:26
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer láttam egy kismamát a lakótelepünkön, egy kisgyerekkel rohant haza, és nagyon durván elöntötte a magzatvíz. Mi a buszmegállóban álltunk, de mire kapcsoltunk, addigra elrohant, de úgy, hogy nem értük utol. Berohant a lépcsőházba ahol lakott.
2009. okt. 12. 20:38
 6/17 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudom. A doki sem tudja, azt hiszem szivárgott, de nem vették észre pedig 2 orvos is megvizsgált előtte nap:-S

Mondjuk nem nagy mennyiség volt ami szivárgott, szóval ilyen eset is van, hogy nem derül fény arra, hová lett a magzatvíz. Lehet zuhanyzás közben folyt el, mielőtt indultam...??? Sosem fog kiderülni...

2009. okt. 12. 20:38
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
terheléses vizsgálatra mentem,délután indították volna,de reggel a vizsgálat közben pukkanás,majd szivárgás...
2009. okt. 12. 20:47
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem este, végre kényeembe helyztem magam és pukkkkkk,elfolyott.
2009. okt. 12. 21:19
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Este, amikor lefeküdtünk (volna) aludni, épp be akartam takarózni, mikor éreztem, hogy elöntött a magzatvíz.
2009. okt. 12. 21:27
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem folyt el, a szülőágyon repesztették és ágytálba folyt)
2009. okt. 12. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!