Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hányadik héten és milyen...

Hányadik héten és milyen körülmények között folyt el a magzatvizetek? Mennyi idő múlva indult meg a szülés ezt követően?

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 08:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
szülés közben folyt el, amikor már 2 perceseim voltak és 7 centire volt nyitva a méhszáj.
2010. nov. 4. 08:47
 2/21 anonim ***** válasza:
41. héten kezdett szivárogni, bementünk a kórházba, ott vizsgálatkor elfolyt az összes, de nem indult be a szülés magától, úgyhogy a következő nap indították. 25 órát szenvedtünk a kislányommal, de a császárt megúsztuk(?!)
2010. nov. 4. 08:47
 3/21 anonim ***** válasza:

Egy pénteki napra voltam kiírva. Kedden éjszaka fél 12-kor felkeltem pisilni. A wc ajtót bezárva egy pukkanás, és nagy melegség. Bugyi le......a tisztaságin a tenyér nagyságú nyákdugó, majd ömlött a magzatvíz.

Letusoltam, felébresztettem Apát, hogy idő van, és indultunk.

Éjfél után 3 perccel már a kórházban is voltunk. Reggel 7-kor még nulla fájással vigyorogva feküdtem az nst gépre kötve. A keményedéseken kívül semmi fájás nem volt. Aztán lóadagnyi oxitocin, amitől pikk-pakk 2 perces egybeérő fájások, méhszáj eltűnve, és fél 10-re a kiírt előtt 2 nappal meg is született az első Babám.

2010. nov. 4. 08:48
 4/21 anonim ***** válasza:
50%
1. babával otthon az ágyban, ezzel indult meg a szülés...
 5/21 anonim ***** válasza:
37.hét.Hajnalban felkeltem pisilni és amikor vissza akartam feküdni elkezdett rúgott egy nagyot a picifiam és elkezdettfolyni a magzatvízem
 6/21 anonim ***** válasza:

38. héten, lefekvés után pár perccel. Indulás kórházba, de nem történt semmi.

18 órával később császárral született a kisfiam.

2010. nov. 4. 08:49
 7/21 anonim ***** válasza:
Hétfőn reggel arra ébredtem 5:59 perckor, hogy folyik a magzatvizem:D Egész nap folydogált, délután 3 órakor már 4 perceseim voltak, de nagyon gyengék. Este 10-12 között erősödött meg rendesen. Még mindig folyt a magzatvíz. Amikor már azt hittem, hogy ennél már biztos nem folyik ki több, akkor egyszercsak kizúdult még egy csomó:D. Reggel 6:39-kor született meg kislányom, másfél órás volt a kitolási szakasz. Hosszúnak hangzik, eléggé fájdalmas, de komolyan nem éreztem magam fáradtnak:D Olyan 6 hét után, miután begyógyultam, egyből arra gondoltam, hogy oké, jöhet a következő:D ...két év múlva:D
2010. nov. 4. 08:55
 8/21 anonim ***** válasza:

8:48-s vagyok

lemaradt, hogy reggel fél tízkor született meg a babám

2010. nov. 4. 08:55
 9/21 anonim ***** válasza:
nekem mindkétszer repesztették a burkot, először szülésél 2 órára rá lett meg a fiam, másodjára 20 perccel rá a lányom:)
2010. nov. 4. 09:04
 10/21 anonim ***** válasza:
Az első 8:55-ös vagyok, lemaradt, hogy kerek 38 hetes voltam, mikor megszületett a teljesen egészséges kislányom természetes úton, 3460g-al:D
2010. nov. 4. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!