Hányadik héten és milyen körülmények között folyt el a magzatvizetek? Mennyi idő múlva indult meg a szülés ezt követően?

35 hetes voltam, éjjel fél 2 körül ébredtem, hogy pisilnom kell. Ahogy kikászálódtam az ágyból már tudtam, hogy nem pisi... Nem értem ki a WC-re... Nem öntött el, hanem csak csordogált! Felhívtuk éjjel a szülészeti ügyeletet, azt mondta az ügyeletes "szülésznő" (kétlem, hogy az volt), hogy ha nincsenek fájásaim, akkor ez nem lehet magzatvíz, csak vizelet visszatartási probléma.
Reggel bementünk az orvosomhoz, megvizsgált, és közölte, hogy ma szülünk. Egész nap kaptam az oxitocint, mert fájásaim továbbra sem voltak. Annak se lett semmi eredménye, úgyhogy este megcsászároztak. 2600 grammos, 53 centis egészséges kisfiam született.

Első fiamnál 10:30-kor kezdett csordogálni a magzatvíz, este 22:30kor lett meg, kiírás utáni 4. napon.
Harmadik gyereknél reggel 8 órakor folyt el nst vizsgálat közben. Alig mozgott a fiam, egyszer csak egy éles, nyilalló fájdalmat éreztem lent valahol, és elkezdett dőlni a magzatvíz. Sárgás zöld volt. A kiírt előtt egy nappal. Fél 2-re lett meg.

Túlhordás miatt kórházban voltam, a magzatvíz ott folyt el - elárasztottam az egész szobát. Viszont csak 1 ujjnyira voltam nyitva, és nem volt fájásom, ezért bekötötték az oxitocynt, amitől pillanatok alatt két perces fájásaim lettek - mindez 8 órán keresztül, de sajnos nem tágultam tovább egy kicsit sem, így végül bánatomra császár lett. De persze a lényeg, hogy babucim egészséges lett és most itt szuszog mellettem a drága!
1 hónapos kislány anyukája

Nekem 9 nappal a kiírt időpont előtt született a lányom.
Délután 1kor elment a dugó, majd este 11kor a magzatvíz is; épp filmet néztünk, franc gondolta, hogy aznap beindul. Épp filmet néztük, még szerencse,hogy én a kanapén fetrengtem, nem kellett legalább lefeküdni:) Szóval elfolyt a víz, először sokk, aztán mégnagyobb, párom térített észhez is:) Gyorsan tusoltam, aztán irány a kórház. Vártunk vártunk, fájás sehol, hajnali 3kor aztán elindult, de nem tágultam sehogysem, aztán oxi , de végül farfekvés miatt, meg téraránytalanság, császár lett a vége:)

Csütörtöki napra voltam kiírva,péntek éjjel 11óra előtt 10 perccel,alvás közben folyt el a vizem.Arra ébredtem csak fel,hogy tiszta víz alattam minden(először azt hittem ennyire izzadok:)).Keltettem Apát,aki azt hitte viccelődök(az éjszaka közepén),aztán letusoltam és irány a kórház.Közben telefonos ébresztő a nagyszülőknek.Kb.éjfélkor értünk be,addigra már voltak fájásaim,de még csak gyengék.Végül hajnali 6óra 5perckor megszületett a kislányom 3670 grammal és 56 centivel.Ez lassan 2 éve történt. :)
És most mindjárt sírok!

A 40. héten, programszüléskor, a vizsgáló ágyon, égnek álló lábakkal :D
Burkot repesztettek, 3 ujjyni méhszájnál. 4200 grammal született meg a kislányom, a burokrepesztésre 5,5 órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!