Hol folyt el a magzatvizetek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 20:57
2/10 anonim válasza:
A 3 perces fájások alatt, amikor vizsgálta a méhszáj állapotát az orvos.
4/10 anonim válasza:
3x a szülőszobán: 2x amikor már teljesen kitágultam,az orvos repesztett burkot. 1X így indította meg a szülést a dokim. Egyszer meg itthon este lefekvés előtt. 4x szültem :)
5/10 anonim válasza:
Hajnal 3kor álmomban, itthon. Érdekes érzés volt.
6/10 anonim válasza:
nekem kb. 20 óra vajúdás után, a kórházba megérkezést követő 5. órában. Addig forgattak jobbra-balra míg a boltozat elvékonyodott és elfolyt a víz. Onnantól mint a "rakéta" jött kifelé a hölgy.
7/10 anonim válasza:
Burokrepesztés után a kórházban ágyon fekve.
8/10 anonim válasza:
Itthon reggel 7-kor még az ágyban fekve.
9/10 anonim válasza:
Itthon február 14.-én hajnal fél 3-kor érdekes pukkanást éreztem a hüvelyembe. Alig értem ki a WC-re.
10/10 anonim válasza:
Itthon, hajnalban amikor felultem az agyban :) akkor felalomban azt hittem bepisiltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!