Hol folyt el a magzatvizetek? Milyen helyen utána soká lett meg a baba?
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 14:30
1/19 anonim válasza:
Nekem otthon reggel 7 orakor az agyban es delutan 13:20 kor megszuletett a kislányom.
Gyors szulest kivánok!
2/19 anonim válasza:
Nekem este az ágyban 21:15-kor és másnap 9:30-kor született meg a babám.
3/19 anonim válasza:
hajnali 2-kor a számítógép előtt ülve :) 06:28-kor meg is született a baba.
4/19 anonim válasza:
Kedd hajnalban, fél 4-kor arra keltem, hogy folyik, és másnap este fél 8-kor született meg a kisfiam. Nagyon lassan tágultam, így oxitocinnal segítettek.
5/19 anonim válasza:
Itthon az ágyban alvás közben hajnali kettőkor. 28 órát vajúdtam....
6/19 anonim válasza:
Délután fél egykor folyt el, a kanapén fekve, fél négykor született meg a kisfiam. A "mai turbó szülő"...így emlegettek a szülőszobán.Első kisbabám, a másodiknál javasolták, hogy az első gyanús fájásra rohanjuk a kórházba, ha nem akarom, hogy otthon vagy útközben kipottyanjon a baba. Könnyű szülést kívánok neked is!
7/19 anonim válasza:
Nekem szivárogni kezdett hajnali 2:24-kor. És este 17:58-kor lettmeg a babám.
4 hónapos
8/19 anonim válasza:
Délután fél 4-kor otthon folyt el. 1 óra múlva bent voltunk a kórházban. Vártuk a fájásokat, de nem lett. 8-kor megindították, mert zöld lett a maradék magzatvíz. 11-re meglett a baba.
9/19 anonim válasza:
Kb. 16.15-kor folyt el otthon a tévét néztem az ágyban (vagyis néztem volna mert épp hogy lehuppantam), 9.20-ra született meg a kislányom császármetszéssel.
10/19 anonim válasza:
Hajnal 1-kor otthon az ágyban, és fél 8-kor a kezemben tartottam a kis cunist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!