Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt mennyi idővel...

Szülés előtt mennyi idővel lesznek nyugisabbak a babák?

Figyelt kérdés
Pár nap mulva töltöm a 37hetet ,de a babám egyre nyugisabb nem tudom,hogy ez most az időjárásnak tudható be vagy pedig már készül a szülésre.Lélekben már örülnék ha kijönne,de azért tudom kéne még legalább egy két hét.nehezen viselem a végét nagyon vizesedem és fáj a derekam.Nagyon nyűgös is vagyok sokszor,lehet ezt érzi ő is és ezért nem mozog úgy vagy csak a meleg miatt..vagy a szülés előtt esetleg már hetekkel lenyugszik?Segítsetek légyszi,mert nem tudom ikor lassulnak le..
2008. jún. 21. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia én 40hetes 1 napos vagyok, és nekem is volt olyan hogy azt hittem, hogy lelassult a baba. Mióta mozog kevesebbet?? mert volt nekem is olyan hogy egy két napig kevesebbet mozgot. Azóta sem tudom az okát. Most meg ez a második napja hogy tényleg alig mozog... ma szinte kétszer ha emlékszem rá... bár most dél óta rendszeretelen fájásaim is vannak.

Szóval lehet hogy időjárás, de lehet hamarsoan itt az idő. sajnos ebben a dologban azt gondolom csak utólag okos az ember. Én is arra gondolok, hogy lehet itt az idő azért csinálja ill... nem csinálja a mozgásokat, de nem ez lenne a legelső hogy megtréfál.. :))

Kellemes heteket, napokat, és könnyű szűlést befejezésként gyönyörű babócával! ;)

2008. jún. 21. 17:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Ennek tobb oka is van/lehet, az egyik a nagy meleg, a masik, h egyre kevesebb helye van mar :)

Szerintem nem fogsz meg szulni, sogornom 35 hetes es o is lelasult a babaja is, de ha emlulik a hoseg megint tobbet mozog, azt mondja.

2008. jún. 21. 17:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,két napja mozog kevesebbet amúgy.Tudom nekem is volt már olyan ,hogy kevesebbet mozgott de most feltűnően csendben van,már kicsit ijjesztő is.Máskor legalább bejelentkezik délelőtt,most csak délután jelentkezett be kétszer és annyi..szval a 10szeri mozgás amit elvileg számolni kéne,sehol sincs.Görcsölni nem nagyon görcsölök,ritmikus méhösszehúzódásom az volt..olyan mintha csuklana de nem csuklik ,mert faros és ez meg lennt volt..ez tuti,mert többször volt már ilyen és a doki is megerősített,hogy ez a méh..furi.
2008. jún. 21. 20:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia

Az én babám az utolsó előtti nap estéjén majd kirúgta a hasam és másnap úgy döntött kibújik. Ez szerintem mindenkinél más.

2008. jún. 21. 20:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kislányom a 36. héten született, és még a vajúdás alatt is próbált rugdosni. :)
2008. jún. 23. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!