Szülés előtt mennyi idővel lesznek nyugisabbak a babák?
Szia én 40hetes 1 napos vagyok, és nekem is volt olyan hogy azt hittem, hogy lelassult a baba. Mióta mozog kevesebbet?? mert volt nekem is olyan hogy egy két napig kevesebbet mozgot. Azóta sem tudom az okát. Most meg ez a második napja hogy tényleg alig mozog... ma szinte kétszer ha emlékszem rá... bár most dél óta rendszeretelen fájásaim is vannak.
Szóval lehet hogy időjárás, de lehet hamarsoan itt az idő. sajnos ebben a dologban azt gondolom csak utólag okos az ember. Én is arra gondolok, hogy lehet itt az idő azért csinálja ill... nem csinálja a mozgásokat, de nem ez lenne a legelső hogy megtréfál.. :))
Kellemes heteket, napokat, és könnyű szűlést befejezésként gyönyörű babócával! ;)
Ennek tobb oka is van/lehet, az egyik a nagy meleg, a masik, h egyre kevesebb helye van mar :)
Szerintem nem fogsz meg szulni, sogornom 35 hetes es o is lelasult a babaja is, de ha emlulik a hoseg megint tobbet mozog, azt mondja.
Szia
Az én babám az utolsó előtti nap estéjén majd kirúgta a hasam és másnap úgy döntött kibújik. Ez szerintem mindenkinél más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!