4 hete szültem, meddig lesznek még méhösszehúzódások? és a vérzésnél tényleg segít az arnica? Párom lebeszélt a homeopátiáról, már bánom.
az elején nem ment jól a szoptatás,most viszont 100akat szopik a kicsi,lehet ettől erősebbek a méhösszehúzódások.illetve megjött a menstruációm,az első másnak is fájdalmasabb volt,mint előtte...leszakad a derekam,petefészkem,méhem...megközelíti a korai vajúdást...
tudom 9 hónap kellett hogy átrendeződjünk,kb ugyanennyi kell hogy visszaálljon a régi rendszer,vagy már semmi nem lesz olyan,mint szülés előtt?
én 7 hétig véreztem. arra emlékszem csak, hogy az első héten, amint elkezdett szpoizni a baba, olyan erős méhösszehúódásaim voltak, meg éreztem is, ahogy megindult a vér....
a 6 hetes kontrollon már csak kicsit véreztem, így csinált uh-ot a doki, és mondta, hogy szépen húzódik össze a méhem, olyan férfi ökölnyi. (16 hetes terhesen volt akkora)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!