Indulhat a szülés enyhe, de összefüggő görcsökkel, amiben csak 10 perc szünetek vannak, majd fél-1 órán át tartanak, vagy ezek is csak jóslók lesznek? 37+5 napos vagyok.
Ha nem erősödik, csak jósló.
Az igazi fájás erősödik, sűrűsödik és hosszabbodik.
Vezesd papíron, amit érzel. Írd, hogy mikor kezdődik, hány másodpercig tart és egy 1-10-ig fájdalomskálán hova tennéd.
Így nyomon tudod követni a változást. Sok sikert :-)
Első vagyok. Jól tudod. A szülés megindulása vagy a magzatburok megrepedésével vagy a rendszeres fájástevékenységgel történik. A rendszertelen fájások és a nyákdugó távozása csak azt jelzi, hogy készülődik... :-)
De még napok, akár hetek is lehetnek hátra. Vagy nem ;-)
Ne vegyél mérget a jóslóra...
Én pontosan igy szültem, hanal1kor keltem 10 percs fájások, reggel8ig,nem tudtam aludni, bementem, azt mondt a szülésznő, hogy jósolgatok, erre a doki megvizsgált és 3 ujnyisvolt a méhszáj. Kb délig ment a 10 perces mire rájöttek, hogy a nyakán van a zsinór és nem tud lecsuszni.Ugyhogy semmi nem biztos. Nekem végig10 percesek voltak a fájások majdnem hajnaltól egész szülésig.
Azért csak készülődj lélekben. én is így szültem 37. hétre, 37+6 voltam.
jóslóknak tűnőkkel nyílt a méhszáj, szóval bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!