Mit lehet tenni a nőgyógyásszal ha hanyagsága miatt 29 hetesen császároznak mert n. kevés a magzatvíz?
Sziasztok!
Egy hete kb a páromnak zsibbadt a hasa(29 hetes).Fel hívtuk a sűrgősségit és ott azt mondták,hogy nem tudják mi lehet majd hétfőn mennyünk az orvosunkhoz(nincs fogadott).
Hajnalba viszont keltett a párom,hogy folyik belőle valami(vízszerű,szagtalan)..Elmentünk Sztk-ba de az nem rendelt akihez jártunk így ahoz mentünk aki rendel.Bement a párom és kb tíz perc múlva jött is ki.A doki nem csinált Uh-t ,panaszaira csak vonogatta a vállát meg,hogy ez normális és mennyünk a saját dokinkhoz! (röhely)
Hazajöttünk naívan és a tünetek is jóval enyhébbek lettek..
Kedd hajnalban visszatért minden és nagynehezen kinyomoztuk a dokink mobil számát..El lett neki is mondva minden és kivolt burulva,hogy a kollegálya nem vizsgálta meg..Mondta ,hogy azonnal mennyünk a kórházba..be is mentünk és egy óra sorbanállás után kiderült,hogy alig van már vize a picinek így bent is tartották kapta a tüdőérlelőt de szerdán délben meg is császározták..
A kérdésem lényege az,hogy azt a kö..ög dokit felelőségre lehet-e vonni?
Mert "lehet" ha egy nappal elöbb elküld az a doki uh után ,akkor talán több napot vagy akár hetet nyerhettünk volna még...
Sztem. nem érdemes. Nagyon sok pénzetek rámegy és nem valószínű h orvossal szemben nyertek.
de a pici jól van remélem??
Először is nagyon sajnálom ami veletek történt, tudom most mit éreztek. Gondolom a pici intenzív osztályon, inkubátorban..... De szívből remélem, hogy nincs maradandó károsodása.
Nekem a 28. héten folyt el a magzatvizem.Nem császároztak meg azonnak,ugyans infúzióval, gyógyszerekkel próbálták szinten tartani a víz mennyiségét. 4 napig húztam még, de akkor beindultak a fájások és császárral megszülettek a gyerekeim (ikrek)
Majdnem 3 hónap után hozhattuk őket haza. Hála Istennek minden renben van, egészséges, okos gyerekek.
Nekem volt fogadott orvosom, oda is figyeltek rám mégis megszültem.
Én azt tanácsolom, hogy ha rendben van a pici (a körülményekhez képest) akkor ne vegyetek a nyakatokba még 1 terhet, így is van miért aggódnotok. De természetesen ha felmerül a doki hanyagsága akkor azt valahol jelezni kell. Hogy ez mással ne történjen meg.
Bocsi, hogy ilyen hosszan válaszoltam.
Minden jót nektek.
Ilyenkor kórházba kell menni, nem sztk-ba. Nem fogjátok tudni felelősségre vonni az orvost, szerintem mivel kb meg sem vizsgálta a párodat, nincs nyoma annak, hogy ott jártatok. Ha lenne, akkor is nehéz egy orvost felelősségre vonni, dokumentációk hiánya, és pl. az összezárás miatt. Azért remélem, mindenki jól van.
Amúgy ne haragudj, tudom, nem illik szólni, de borzalmas a helyesírásod (helyesírás ellenőrző be van kapcsolva?)
Kedves 7-es!
Te most tényleg azzal foglalkozol, hogy milyen a helyesírása???
El se tudod képzelni, hogy ilyenkor minn megy át egy szülő! Kit érdekel a helyesírás?! Ne butáskodj már!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!