Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez magzatvíz vagy valami más...

Ez magzatvíz vagy valami más lehet?

Figyelt kérdés
40+1 vagyok ma és 3 órája valami áttetsző kissé nyálkás, kocsonyás váladék távozik belőlem viszonylag folyamatosan. bár, most léptem ki a zuhany alól és azóta alábbhagyott. ez a nyákdugó maradéka lehet vagy már a magzatvíz? fájdalmaim nincsenek, csak szokatlanul nyűgös vagyok. tegnap voltam fájásmérésen, nem mutatott semmit. a dokim is megvizsgált egyúttal és még zárt voltam, meg az uh is mindent rendben talált.

2013. jún. 13. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez a nyákdugó. A magzatvíz nem kocsonyás, hanem teljesen folyékony
2013. jún. 13. 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:
bizony, ez a nyákdugó maradéka, nem magzatvíz
2013. jún. 13. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:

A magzatvíz olyan, mint a tiszta víz. Állagra, színre, mindenre.

Nekem így indult meg délben a szülésem, hogy elkezdett folydogálni a vizem, de semmi mást nem éreztem. Előtte pár órával voltam CTG-n és meg is vizsgált a dokim.

Hívd fel a dokid, vagy a szülészetet, ahol szülni fogsz, megmondják, mi a teendő.

De szerintem lassan indulhatsz...

Könnyű szülést kívánok!

2013. jún. 13. 11:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is így indult, ugyanennyi idősen. Nyákdugó, fájások, magzatvíz elfolyás. Ez kb.5-10 perc leforgása alatt és gyakorlatilag egyből 5 perces fájásokkal.Így gyorsnak tűnik, de aztán még volt jó pár óra hátra.
2013. jún. 13. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Itt vagy még? Vagy esetleg neked is felgyorsultak az események? :)
2013. jún. 13. 11:17
 6/7 A kérdező kommentje:
itt vagyok, nem sajna nincs változás, pedig már nagyon nem bánnám. várakozó állásba kapcsoltam, hátha lesz valami
2013. jún. 13. 11:19
 7/7 anonim ***** válasza:
a nyákdugót nem ismerem, de ez tuti nem magzatvíz. én is mindig attól féltem, hogy nem ismerem meg. de akármilyen közhely: a magzatvizet fel fogod ismerni. a ctg (vagy nst) pedig nem mindig megbízható. nálam sem mutatott semmit, sőt doki is mondta, hogy itt napokig nem lesz semmi. rá 2 órára mentünk vissza...
2013. jún. 13. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!