Szülés óta változott az öltözködésed?
Figyelt kérdés
Úgy értem a kényelmesebbre szavazol azóta, vagy maradt a régi stílus?
Vagy esetleg már csak azért is szexibb ruhát választasz?
Mi az amit terhesség előtt szívesen hordtál, most pedig ha fizetnének érte sem vennéd fel?
2009. okt. 10. 15:44
11/12 anonim 

válasza:

Mondhatjuk hogy semmit nem változott, mindig is adtam az öltözködésemre, ezután is adok. Szerencsés alkat vagyok, a kórházból már ugyanabban a szoknyában tudtam hazamenni amit lánykoromban is hordtam, minden rám jön. Nincs olyan dolog amit előtte hordtam és most nem, még mindig szexi nő vagyok, úgy is öltözöm.:)
12/12 anonim 

válasza:

Nem igazán. Pont nemrég voltam osztálytalálkozón, ahol az osztályfőnök meg is jegyezte, hogy az öltözködésem semmit sem változott. :) Mindig is kicsit elvont voltam és ezen a fiam sem tudott változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!