Van olyan, akinek nem változott a csípőbősége szülés után? Normál vagy császár szülés volt?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 19:15
1/13 anonim válasza:
Nemhogy nem változott, de két számmal kisebb nadrágot is hordok. Mindenre felkészültem csak erre nem. soha nem voltam ilyen sovány mint most két gyerek után.
És sima szülés volt mindkettő.
2/13 anonim válasza:
Csatlakozom az elsö válaszolóhoz. Én is vékonyabb lettem. Most 26-os nadrágot hordok :))
3/13 anonim válasza:
19:45 vagyok.
Bocsi, lemaradt, hogy sima szülés volt.
4/13 anonim válasza:
Csatlakozom az első válaszolóhoz,császár.
5/13 anonim válasza:
Hát itt vagyok én is, 2 gyerekem van, amúgy sem voltam dagadt, de most még soványabb vagyok, a csípőm pedig 88 cm, terhességek előtt kb 95 volt.
6/13 anonim válasza:
utolsó vagyok, sima szülések voltak
7/13 anonim válasza:
sima szülés volt ,és nekem is jók a tini nacijaim (23 voltam szüléskor) így nem kellett utána bevásárolni :) sőőőt! lehet nekem is lehet még kicsit össze is ment (csípőm).
8/13 anonim válasza:
Én nem szültem még. Viszot azt hallottam, hogy ha nem is a zsírréteget, hanem a medence szélességétnézzük, akkor az az életkorral inkább összefüggésben van. Tehát terhesség alatt tágul a medence és ha a nő fiatalon szül, akkor még rugalmasabb a szervezet és visszamegy, ha pedig később, akkor nagyobb valószínűséggel tágabb marad a csípő. De hogy ez igaz-e, arra nincsenek statisztikáim...
9/13 anonim válasza:
Első vagyok. 28 és 30 évesen szültem. Teljesen megvoltam győződve, hogy a kor miatt is inkább bővulok, hisz eleve szélesebb csípőm volt. Nem vastag voltam, csak a csípőm volt széles. 54 kiloval estem teherbe. Mire az első 6 hós lett már 46 voltam. Azóta ezt tartom. szerintem adottság kérdése ez. Amióta gyerekeim vannak hízókúrázom, hogy legalább 50 legyek, egyelőre a 4 év alatt nem jott ossze. Legalább a csontom bővült volna, de nem. De ki tudja, lehet ha szülnék 3-dik babát akkor minden a fordítottjára változna és szélesebb maradnék.
10/13 anonim válasza:
Nekem nem változott, és fogytam is, normál szülés volt ( 60 kiló vagyok, teljesen átlagos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!