Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés óta változott az...

Szülés óta változott az öltözködésed?

Figyelt kérdés

Úgy értem a kényelmesebbre szavazol azóta, vagy maradt a régi stílus?

Vagy esetleg már csak azért is szexibb ruhát választasz?

Mi az amit terhesség előtt szívesen hordtál, most pedig ha fizetnének érte sem vennéd fel?

2009. okt. 10. 15:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
sportosabb, kényelmesebb lett. Kevesebb kiegészítővel, nehogy beleakadjon a bébi. Viszont osztálytalálkozóm lesz hétvégén, kirittyenek!
2009. okt. 10. 15:46
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is az elegánsból sportosabb lett. (Előtte irodában dolgoztam, vezető beosztásban, ott kiskosztüm meg nadrágkosztüm volt illő). No ezek azóta a szekrényben hevernek :) Pedig rámjönnek, de már nem érzem jól magam bennük. Farmer pólóval... az lett :)
2009. okt. 10. 15:48
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

nálunk a régi mivel nem hiztam szinte semmit igy még beleférek a régi rucikba. csipő farmer, mini szoknya stb.

2 hónapos lány anyukája.

szerencsés alkat vagyok.

2009. okt. 10. 15:54
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Mindig csípőfarmert hordtam, szűk pólóval. Most is ezeket hordom, csak jó pár mérettel kisebbet. Amúgy is vékony voltam, de a szoptatástól még soványabb lettem.

Szóval a stílus nem változott, csak most mindig van rajtam néhány banánfolt vagy egy kis babanyál...

2009. okt. 10. 16:10
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

Itthonra melegítő és póló, elmenni pedig mint régen, beleférek a régiekbe. Csak a munkába járós kosztümjeimet nem használom most.

Illetve ha elmegyünk, akkor olyan felsőt veszek, amiben tudok szoptatni kocsiban is.

2009. okt. 10. 17:14
 6/12 anonim ***** válasza:
87%

Hát nekem főleg abban változott, hogy a jó magas sarkú cipőim feledés homályába merültek úgy néz ki, jó időre.

A fiam 2 éves, és a kistesót most várjuk, szóval 2-3 cm-nél nagyobb sarkakon nem lehet a gyerek után rohangálni, vagy pedig tuti bokaficam :)

Nekem ez hiányzik főleg. Ruháim azok ugyanúgy farmer, fölső összeállítás.

2009. okt. 10. 17:49
 7/12 anonim ***** válasza:
87%
Ugyanaz a stílus,mint előtte. Farmer poloval vagy inggel. A lényeg,hogy kényelmes legyen. Méret ugyanaz maradt. 3 hós kislegény anyukája
2009. okt. 10. 17:51
 8/12 anonim ***** válasza:
87%

Persze a régi ruháim még nem jönnek rám. Egyenlőre itthon többet vagyok, akkor kényelmes játszóruhát hordok.

Egyébként terhesség előtt évekig tanga bugyit hordtam, most rá sem tudok nézni, nem értem mért, pedig császáros vagyok.

2009. okt. 10. 18:36
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
Ugyanúgy és ugyanabba a rukába öltöztem szülés után, mint előtte, leszámítva, hogy a mellem duplájára nőtt-és maradt is akkora, ezt korrigálni kellett egy két új felsővel, melltartóval.
2009. okt. 10. 18:47
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem teljesen ugyanaz maradt ill. van néhány "tinis" (és így hívom mert már úgy érzem nem nekem való) ruhadarabom amit már anyuka létemre cikinek tartok. Azokat inkább nem veszem fel de különben már régóta nem, csak sajnálom őket odaadni mert tetszenek. :p Egy darabig még nézegetem őket a szekrényben aztán elajándékozom. :)

Általában sportosan öltözöm és ez régen is így volt.

2009. okt. 10. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!