Szülés után változott nektek a menstruációtok?
Szülés után 6 hétre megjött, és kb. fél évig teljesen más volt mint régen. 5-6 nap helyett akár 10 napig is eltartott, mennyiségre erősebb lett jóval. De fél év után elkezdett visszatérni a régi önmagához, bár az sajnos megmaradt, hogy tovább tart, átlag 8 napig.
Viszont egyáltalán nem fáj. Előtte sem volt erős, de most szinte semmit sem érzek szerencsére.
Nekem majdnem fél év után tért vissza. Szinte nem görcsölök egyáltalán, vagy nem mindig, és rövidebb is lett, kb. 3-4 nap. Mondjuk korábban edometriózisom volt (hosszú, görcsös, intenzív vérzés), aztán szedtem a bogyót (rövid, alig görcsös), tehát nincs reális viszonyítási alapom.
Ami nagyon negatív változás, hogy előtte teljesen meghülyülök, mély lehangoltságba esek és iszonyatosan türelmetlen vagyok. Szoktunk együtt vonyítani a gyerekkel... Szenvedünk mindketten.
:)
mindenhonnan ezt hallom,hogy a görcsölés megszűnt, vagy enyhébb lett.
én görcsölök nagyon, tovább tart és erősebb :-(
igen változott
hosszabb és sokkal erősebb lett.azóta szó szerint ömlik.előtte se görcsöltem,azóta sem.most elkezdtem fogamzásgátlót szedni,azóta rendeződött a helyzet mennyiségügyileg
Igen.
Sajnos.
Erősebb lett, görcsös, sokszor annyiora fáj(t),hogy a gyereket nem tudtam ellátni, apának haza kelett jönni munkából.
Szerencsére 6 hónapja már nem élem ezt át, mert újra babát várok, és közben kiderült,hogy miómám lett és valószínűleg ez okozta a görcsös mensiket.
köszönöm.
kedves utolsó válaszadó:Boldog babavárást!
akkor szerintetek kellene konzultánom a dokival,hogy erősen görcsölök? (annyira,hogy csak ülök,izzadok,meg olyan érézésem van,mintha hőemelkedésem lenne) én is császáros voltam
Nekem sokkal kevesebb lett-a ciklus hossz,és a menstruációs napok nem változtak- és nem görcsöltem már kicsit sem.
Nem törvény szerű,hogy mindenkinek enyhébb legyen a menstruáció lefolyása szülés után! Normális,ha pont ellenkezőleg változik! Mindazon által nem kellene szenvedned,menj el nyugodtan a dokihoz!
Jó babázást!!! :-D
ugyanolyan,naprapontos,görcs-mentes,pont mint a terhesség előtt volt:-)
amugy 2 évig szoptattam,és a 7.hónapban jött meg előx.
de minden pont ugyanolyan,mint anno!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!