Fura, mert is próbált mindenki besz.ratni (bocsánat), hogy húúú de mennyire fáj, és hogy alig lehet túlélni. Ahhoz képest az első 2 órában azt mondtam, hogy ha ez ilyen, minden évben szülök egyet. Aztán az utolsó háromnegyed órában már nem volt nagy szám nekem sem. Jobban fájt, mint ahogy elképzeltem. Ahhoz képest viszont bármikor nekimennék mégegyszer. Még így is, hogy tudom, hogy mivel jár.
2013. jún. 3. 19:33
12/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem féltem,még mindenórásként sem.Viszont nálam (sajnos) bejött a "babona",miszerint,ha nem félsz a szüléstől,nehéz lesz.10 óra vajúdás után,császároztak.
2013. jún. 3. 19:35
13/23 anonim válasza:
van ilyen babona? akkor félek:-))))
2013. jún. 3. 19:54
14/23 anonim válasza:
Amikor babat var az ember, akkor tuti mindenhol es mindenkitol elojonnek a szulestortenetek. Nalam is igy volt. Vegighallgattam, ahogy a kolleganom a kitolas kozben azt orditotta, hogy ott hal meg. A masik a ferje kezet akarta eltorni, a harmadik a szulesznot kuldte el melegebb eghajlatra... Es igy tovabb... Megsem feltem, mert csak a celt neztem, hogy lesz egy kisbabam. Azt nem mondom, hogy amikor elfolyt a magzatviz hirtelen nem kezdtem el izgulni, hisz nem tudtam, hogy mi var majd ram. De nem feltem. Es ezt nagyon jol tettem!!! Nagyon osszeszedett voltam es koncentraltam, batran vagtam neki minden egyes fajasnak. En voltam a legjobban meglepve, amikor kiderult, hogy amit erzek, az bizony mar a tolofajas. A magzatviz elfolyasatol 6 ora volt az egesz, nekem nem voltak joslofajasaim sem elotte. Nekem a szulesi fajdalom nem volt kibirhatatlan egyaltalan, csondben voltam vegig. Bar elotte erre sem gorcsoltem ra. Mert mi van akkor, ha en leszek a leghangosab???? Hat semmi... Konnyu szulest!
2013. jún. 3. 20:30
15/23 anonim válasza:
Én egyáltalán nem féltem. Bele se gondoltam milyen lehet. Úgy voltam vele h hát majd kijön valahogy :)
Aztán 36.héten beindult a szülést megállították egyik nap aztán 2 napra rá meg már császárra toltak mert olyan rossz lett a szívhangja. Szóval kegyetlen volt. Na erre álmomban sem gondoltam h így lesz. Na de sebaj már most úgy mondom már kint van a kicsi lányom :)
Szerintem meg normális h nem félsz. Minek félni? Nagyon csodálatos nap az. Aznap ami idegességet megettem nem kívánom senkinek de mégis örömmel emlékszek vissza rá mert életemben először láthattam a lányomat. :)
2013. jún. 3. 21:05
16/23 anonim válasza:
Én bele sem gondoltam hogy a babát aki a pocakban van meg is kell szülni :D Még akkor sem féltem amikor elkezdődtek a fájások.Nekem természetes volt számítottam rá.Amikor felerősödtek akkor közöltem a férjemmel,a következőt ő szüli xD Végül császár lett belőle,de amikor közölte a doki akkor sem kezdtem félni.
Császár után az őrzőben jöttem rá,hogy JA?már van egy gyerekünk :D
Nekem senki nem mondta,hogy nem normális,hogy nem félek.Sőt!Meg sem kérdezték!
Páromat kérdezgették,hogy izgul e.Ő meg kérdezte hogy miért is kéne?Bent csak nem marad xD
Könnyű szülést és jó babázást neked kérdező!
2013. jún. 3. 21:50
17/23 anonim válasza:
Magyarország a pesszimista panaszkodók országa.....a nők ebben a témában különösen versengők.Ha valakinek elmeséled hogy 6 órát vajúdtál,akkor ő tutira 16-ot,40 helyen repedt,és 20 liter vért vesztett.Főleg ezen az oldalon,ahol perverz módon szeretik leirni részletesen az egész folyamatot.Ha nem kérdezed akkor is.Az én ismerőseim,anyám,barátnőim is azt mondják,hogy túl van marketingelve ez a dolog.Én se félek,picit izgulok,tudom hogy nagyon fog fájni,de egy nap,vagy annyi se.Ráadásul felkészülhetsz,tudod mikor mi történik.DONT FOSS!!!:))17hkm
2013. jún. 4. 10:39
18/23 anonim válasza:
Én sem féltem. Mindig kérdezték, de erre mindig csak annyit mondtam, hogy ugyan mitől féljek? Nem tudom hogy fáj és nekem mennyire fog fájni. Előre meg félni nem fogok. Persze így, hogy már túl vagyok rajta, azért a második gyereknek a fájdalom tudatával indulok neki :)
2013. jún. 4. 13:20
19/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem féltem, pedig kemény menet volt de túlélhető (inkább szülök 5-ször mint még egy államvizsga :)))) ), és remélem hogy a következő előtt sem fogok félni.
2013. jún. 4. 13:23
20/23 anonim válasza:
A pontozók vagy irigyek, vagy nyuszik, vagy megszívták nagyon a szülést. Komolyan, miért kell, hogy valaki hülyére parázza magát? Majd a gyerekeiteknek is azt fogjátok mondani, ha szülni mennek, hogy jaaaj kislányom, hát ez borzalom lesz, csoda ha túléled, ahelyett, hogy kislányom, ne félj, meg tudod csinálni. Gyereket is így neveltek? Hogy sz.r a felnőtt kor, van egy csomó probléma, vagy úgy, hogy igen, ez van, meg kell csinálni, és próbáld meg a jót látni benne?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!