Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt más is úgy, hogy nem...

Volt más is úgy, hogy nem félt a szüléstől?

Figyelt kérdés

Abszolút nem félek.... Ès mondják, hogy ez nem

normàlis :-/

.37 hkm

2013. jún. 3. 18:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
80%
Én sem féltem, nekem viszont nem mondták, hogy nem normális. Sztem jobb így menni szülni, mint előre rettegni mindentől. Amúgy is, a félelem csak hátráltat ilyenkor.
2013. jún. 3. 18:46
 2/23 anonim ***** válasza:
58%
Én csak 16 hetes vagyok, de én sem félek a szüléstől :D Sőt jobb szeretném itthon egymagamban megszülni mint a kórházban. Persze félek, nehogy baj legyen a babával eszem ágában sincs itthon szülni, de legszívesebben ezt tenném ha tudnám, hogy a picike egészen biztosan gond nélkül kibújik.
2013. jún. 3. 18:47
 3/23 anonim ***** válasza:
84%

Én sem félek tőle. Előzőleg császárom volt, és nagyon szeretnék most rendesen szülni. Erre gyúrok, ezt várom, méghozzá örömmel és jó reménységgel.

Nem félek a fájdalomtól, sosem féltem.

Milyen szomorú, hogy el akarják veled hitetni, hogy félni kéne. :(

Remélem, nagyon szép szülésed lesz, aztán majd mesélhetsz a károgóknak. :P :)

2013. jún. 3. 18:50
 4/23 anonim ***** válasza:
Az első két gyereknél egyáltalán nem féltem. A harmadiktól viszont rettegtem, pedig végül ő lett meg legkönnyebben:)
2013. jún. 3. 18:52
 5/23 A kérdező kommentje:
:-)))) legyen így. Én pedig egy könnyű- természetes szülést kívànok ;) aztàn meg jó babázást!!
2013. jún. 3. 18:52
 6/23 anonim ***** válasza:

kislányommal amikor terhes voltam én sem féltem hogy jujj mi lesz , aztán elérkezett a szülés elfolyt a magzatvíz és jöttek a fájások félni nem féltem továbbra sem de a fájásoktól elégé kivoltam hű nem volt egyszerű fájat azért, deeee túlehet élni :).

Most a 2 dik babócám várom most sem félek inkább tartok a fájásoktól és attól most mennyit fogok vajlúdni , kislányommal 9 és fél óra volt és nem kaptam fájdalomcsillapítót .

27+1 hkm :)

2013. jún. 3. 18:54
 7/23 anonim ***** válasza:
fájat - fájt elírtam :)
2013. jún. 3. 18:55
 8/23 anonim ***** válasza:
84%
Én sem félek első baba, nekem is mondják a kárógok hogy majd megtudod ... lekaksizom őket:-)))) Bátraké a világ!!!!
2013. jún. 3. 19:17
 9/23 anonim ***** válasza:
64%
Èn sem féltem. Dee kellett volna........
2013. jún. 3. 19:21
 10/23 anonim ***** válasza:
84%

Én elég furán vagyok ezzel...

Alapban elég félős/aggódós vagyok, de a szülésnél annyira "egyértelmű" meg "köztudott" hogy az jajj de nagyon fáj, meg félni kell tőle, hogy attól pont amiatt nem félek... Gondolom mocskosul fog fájni, annyira, hogy azt biztos elképzelni se tudom, akkor meg minek próbáljam meg? :D:D

Nomeg már sokan túlélték és utána végre a kezeim között tarthatom a kisbabámat. :)

2013. jún. 3. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!