Volt más is úgy, hogy nem félt a szüléstől?
Abszolút nem félek.... Ès mondják, hogy ez nem
normàlis :-/
.37 hkm
Én sem félek tőle. Előzőleg császárom volt, és nagyon szeretnék most rendesen szülni. Erre gyúrok, ezt várom, méghozzá örömmel és jó reménységgel.
Nem félek a fájdalomtól, sosem féltem.
Milyen szomorú, hogy el akarják veled hitetni, hogy félni kéne. :(
Remélem, nagyon szép szülésed lesz, aztán majd mesélhetsz a károgóknak. :P :)
kislányommal amikor terhes voltam én sem féltem hogy jujj mi lesz , aztán elérkezett a szülés elfolyt a magzatvíz és jöttek a fájások félni nem féltem továbbra sem de a fájásoktól elégé kivoltam hű nem volt egyszerű fájat azért, deeee túlehet élni :).
Most a 2 dik babócám várom most sem félek inkább tartok a fájásoktól és attól most mennyit fogok vajlúdni , kislányommal 9 és fél óra volt és nem kaptam fájdalomcsillapítót .
27+1 hkm :)
Én elég furán vagyok ezzel...
Alapban elég félős/aggódós vagyok, de a szülésnél annyira "egyértelmű" meg "köztudott" hogy az jajj de nagyon fáj, meg félni kell tőle, hogy attól pont amiatt nem félek... Gondolom mocskosul fog fájni, annyira, hogy azt biztos elképzelni se tudom, akkor meg minek próbáljam meg? :D:D
Nomeg már sokan túlélték és utána végre a kezeim között tarthatom a kisbabámat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!