Hány napig feküdtetek szülés után?
Az első babám este 7-kor született vákummal, utána majdnem egy órát varrtak...Alig bírtam megmozdulni. 11 után toltak fel a szobába és hajnalban "átbicegtem" megnézni a kincsem, hogy minden rendben van-e vele. Reggeltől már velem volt a kicsi és ha akartam volna, akkor se tudtam aludni a kórházban sem. Kb. 3 nap után jött meg a színem, mert addig fal fehér voltam.
Vérvételre minden anyukának kötelező volt elmenni szülés utáni 2-3. napon. Ettől függött, hogy hazamehet-e. Otthon is alig aludtam, mert a baba mindig sírt és hasfájós volt.
A szülés utáni időszak miatt féltem még egyszer belevágni, mert nagyon fárasztó volt.
A második baba születése után alig lehetett belém fojtani a szót. Leülni és felállni ugyan nem volt könnyű, de ettől eltekintve baromi fitt voltam. Vérvételre azonban akkor is el kellett mennem. Furcsa, hogy nálatok nem volt szülés utáni vérvizsgálat! A második babónk viszont alig sír és éjjel eszik meg alszik. Most fizikailag totál jól vagyok, de már kettőre kell figyelnem... Szerintem menj el dokihoz! Az elsőnél 10-11 hónap után elmentem háziorvoshoz és kértem vizsgálatokat, mert még mindig készen voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!