Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány napig feküdtetek szülés...

Hány napig feküdtetek szülés után?

Figyelt kérdés
Szerdán szültem, de még mindig nagyon gyenge vagyok. Egész nap fekszem, ha felkelek szédülök.
2013. jún. 3. 10:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%

Most mindenkit felpontoztam, mert kiakadtam a lepontozáson! Ki ilyen ostoba? Amúgy csak a kórházban feküdtem, de csak akkor, ha kénytelen voltam!

Lehet lepontozni!

2013. jún. 3. 10:48
 12/22 krisztivan ***** válasza:
3 napig a kórházban.Vérátömlesztést akartak csinálni mert nagyon sokat veszítettem.Inkább nem kértem.De igazából kellett 3 hét mire egyedül le tudtam menni az emeletről,esés nélkül:-))
2013. jún. 3. 10:51
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Én leszek a kivétel: kórházban nem pihentem, aludtam. Amikor hazajöttem akkor kb 4-5 napig csak a babát láttam el és zuhanyoztam, ettem-ittam, aludtam. Persze sétálgattam kicsit, de házimunkát semmit nem csináltam.
2013. jún. 3. 11:01
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Semeddig. Hazajöttem, nekiálltam takarítani.

Sztem szedj vasat, és multivitamint. Tuti a vérszegénységgel van a gond. Igyál sok folyadékot, egyél rendesen, és ha teheted, levegőzz sokat.

2013. jún. 3. 11:15
 15/22 anonim ***** válasza:
74%

Én is felpontoztam mindenkit, totál értelmes válaszokat adtak, miért lettek lepontozva?

Én sem feküdtem. 20 órát vajúdtam, úgy fájt a gátsebem h néha potyogtak a könnyeim miatta, de már az elejétől én láttam el a babámat. (khban is) Nem is lett volna időm feküdni, extra hisztis volt a fiam, csak kézben volt csendben.

2013. jún. 3. 11:25
 16/22 anonim ***** válasza:
Én nagyon vérszegény voltam és szülés után is vért akartak adni. Ettől én elzárkóztam. A hemoglobinom 80 volt, a 120 alsó érték helyett... én rengeteg céklalevet ittam!!! És neoferrofolgammát szedek még most is (4 hónaposak az ikreim). Írass fel a háziorvosoddal, vagy csináltass előtte vérképet. A recept nélkül kapható készítményekben nincs elég vas, legalábbis nekem nem volt elég. Több hónap mire a vasraktár újra feltöltődik, és még csak most jön a szoptatás. A céklalevet azonnal elkezdheted, de tényleg 1 litert igyál meg belőle. A bolti elég drága, a férjem gyümölcscentrifugával csinálta nekem minden nap!
2013. jún. 3. 12:22
 17/22 anonim ***** válasza:

Off: ejtsétek már le magasról a pontozást :)) réges régen nem erről szól melyik válasz mennyire hasznos hanem csak feszkó levezetés egyeseknek (javaslom inkább fussanak egy két kört a ház körül:)))

On: Első gyerekemmel nem állt el a vérzésem, vért kellett kapjak utána is mint az őszilégy olyan voltam terhesvitamint vasat szedtem még jó 2-3 hónapig, feküdni nem annyira tudtam mert nem volt segítségem a fiam viszont nagyon hasfájós volt így éjjel nappal 2 óránként fent volt, szopott éjjel órákat sétálgattam vele.

Második gyereknél a kórházban feküdtem pihentem (tudtam hogy otthon nem lesz módom) de semmi panaszom nem volt. Olyannyira nem feküdtem hogy 4.nappal szülés után a nagyobbamat kellett orvoshoz vinnem gyalog.

3.baba iszonyatosan fájt szülés után a gátmetszésem mert repedt is, vágták is, kb. 2 hétig nagyon nagyon fájt ülve állva fekve mindenhogy. Amikor tehettem "lerogytam" egy jeges tömlőre na de ott volt a 2 nagyobb őket is el kellett látni.

2013. jún. 3. 12:22
 18/22 anonim ***** válasza:

Semeddig. De nem is nagyon tehettem volna meg az örökmozgó 2 évesem mellett. Jól esne néha napközben aludni egy picit, de nincs rá esély a 2 gyerek mellett. Ez van :) 5 hete szültem

Ja és én is a vasat javaslom!

2013. jún. 3. 13:53
 19/22 anonim ***** válasza:
Én császsáros voltam, nagyon vérszegényen jöttem haza én is sokat szédelegtem, vasat kellett szednem , utána jobb lett ;)
2013. jún. 3. 15:41
 20/22 anonim ***** válasza:

Az első csemeténél szinte végig csak feküdni akartam 1,5hétig, de ugye nem sokat tudtam.

Második kicsinél nem is tudom honnan volt erőm, 2kor szültem, a 6:30-re zuhany-öltözés, és mentem a kicsiért, hogy első szopit megejtsük. Volt gátsebem, de kvázi futkároztam, és itthon is első naptól.

2013. jún. 3. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!