Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány napig feküdtetek szülés...

Hány napig feküdtetek szülés után?

Figyelt kérdés
Szerdán szültem, de még mindig nagyon gyenge vagyok. Egész nap fekszem, ha felkelek szédülök.
2013. jún. 3. 10:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
ha kellf eküdj nyugodtan, vérképet csináltak? nem vagy vérszegény? Gyakori a vérveszteség miatt a gyengeség. A erhes vitamint szedd hogy az ásványi anyagok, vitaminok meglegyenke, szoptatás alatt angyon fontos mivel a babának sok vitamin ásványi anyag megy a tejbe igy gyakori probléma hogy nem marad az anyukának.
2013. jún. 3. 10:24
 2/22 anonim ***** válasza:
87%
Semeddig. Jöttek látogatni, különösen sírós babám volt, időm sem lett volna rá. De nem is éreztem magam olyan gyengének. Végig velem voltak a gyerekeim mindhárom alkalomnál, első éjszaka sem adtam be őketa csecsemősöknek....
2013. jún. 3. 10:24
 3/22 anonim ***** válasza:
96%
Csaszarom volt, szerda delben szuletett a babam, masnap reggel 9ig tudtam fekudni, utana egy szobaba kerultem a babammal, es onnantol nem volt megallas :))) en sem voltam a toppon, de fekudni mar sznte semennyit sem tudtam. Lehet, hogy nagyon verszegeny lettel...:(
2013. jún. 3. 10:30
 4/22 anonim ***** válasza:
97%
semeddig. hazajöttem és elmosogattam :) szerencsére nem viselt meg nagyon. a gátsebem fájt, de az is teljesen elmúlt 2-3 hét alatt.
2013. jún. 3. 10:36
 5/22 anonim ***** válasza:
72%

2-es vagyok, és mivel igen érzékenyen érint mostanában minden. érdekelne mi rosszat mondtam azzal, hogy semeddig?!

Pontosabban ugye még a szülőszobán volt 2 óra amit fekve nyugodtan tölthettünk, de ennyi volt.

Miért kell lepontozni, mert "fitt" anyuka vagyok/voltam?! Válaszoltam a kérdésre. Vagy irigyek vagytok, hog nm viselt meg?

2013. jún. 3. 10:40
 6/22 anonim ***** válasza:
96%

Császár volt reggel, utána 6 óráig fekvés, aznap éjszakától bababarát kórház lévén odaadták már "örökbe" a gyereket. Otthon aztán már több időm volt néha lepihenni, de nem feküdtem egyfolytában.

Nem jó sokat feküdni, lassabban fogsz regenerálódni (sajnos akár trombózist is kaphatsz, aminek gyermekágy alatt eleve nagyobb a kockázata) ill. minél többet fekszel, annál jobban szédülsz, amikor felkelsz. A szédülést elkerülendő ülj fel lassan, egy darabig csak lógasd a lábad az ágy széléről és utána állj fel kapaszkodva. Igyál sokat, mert lehet, hogy alacsony a vérnyomásod, és amit első írt: nézess vérképet, okozhatja a tüneteid vérszegénység (ha nagyon rosszul vagy, hívd ki a háziorvost).

2013. jún. 3. 10:41
 7/22 anonim ***** válasza:
95%

Én sem feküdtem. Sok gyümi, vitamin...

És egyedül láttam el a babáimat a kh-ban is már

2013. jún. 3. 10:41
 8/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a vérveszteségtől van... Én az első szülésem után szerencsére nem voltam rosszul, csak a gátsebem miatt volt nehéz menni, a második császár lett, na ott legszívesebben fel sem keltem volna annyira fájt... :/
2013. jún. 3. 10:44
 9/22 A kérdező kommentje:

Már terhesség alatt is vérszegény voltam, de nem kaptam rá semmit.

A kórházban csak szülés elött 2nappal csináltak vérvételt.

2013. jún. 3. 10:45
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szedj vasat.... (Béresnek is van pl, azt drogériában is lehet venni, baj nem lesz belőle, férdej/árod is megveheti...)
2013. jún. 3. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!