Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha megerőszakoltak elmenjek...

Ha megerőszakoltak elmenjek orvoshoz? 3,5 hete szültem.

Figyelt kérdés
Látleletet merg ilyesmiket nem szeretnék vetetni, nem fáj semmim. ilyenkor elkell menni nőgyógyászhoz?
2013. máj. 31. 14:26
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 A kérdező kommentje:
Egyébként az óvszer sem 100%, bármikor kiszakadhat. És olyankr csak bekap az ember egy tablettát ha nem szeretne még gyereket. Így könnyebb, mintha akkor hirtelen futni kéne dokihoz.
2013. jún. 4. 08:22
 52/68 anonim ***** válasza:
6 hetes kontrollra muszáj elmenned, ott észre fogja venni a doki. Már, ha ellenkeztél.
2013. jún. 4. 09:28
 53/68 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnállak kérdező, de abba gondolj bele,hogy ha most látja apósod,hogy nem tettél fejlentést,nem mondtad el a férjednek akkor biztos,hogy újra meg fogja tenni,mivel látja,hogy semmi következménye! És ha elköltöztök másik városba, ugyanugy meg tudja tenni,mert tudni fogja hol laktok,mert mert megkérdezi a férjed,mivel "meg akarja látogatni az unokáját", férjed pedig el fogja neki mondani,mivel nem sejt az egészből semmit!
2013. jún. 4. 11:05
 54/68 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg nem teszed jól,hogy a férjed elől elhallgatod.Jogosan haragudna meg a férjed,hogy őt kihagyod ebből.Szemét apósod van,miért véded?Mondd el a férjednek!Az ember nem feltételezne ilyet az apósáról.Képzeld magad a férjed helyébe, nyugodt,mert az apjára bízhatna titeket,ha neki olyan dolga van,és erre meg kecskére káposztát?Az én férjem ilyen esetben nem bocsájtana meg nekem,ha elhallgatnám.Majd apósod ezt úgy veszi,hogy mindig tud mivel zsarolni téged!Ezt ne hagyd kérlek!Engem akartak már megerőszakolni és szörnyű.Hány nőt meg lehet ettől óvni.Azóta sem merek egyedül sötétben utcára menni!!
2013. jún. 4. 11:31
 55/68 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ha most nem mész el orvoshoz, később senki nem fog neked hinni, talán még a férjed sem. Jelentsd fel, költözzetek jó messzire, senki ne tudja, hogy hova.
2013. jún. 4. 11:43
 56/68 anonim ***** válasza:
100%
Minél tovább hordozod magadban a dolgot, annál nehezebb lesz. Ez sajnos nem kezelés, hanem elnyomás. A költözés szerintem sem teljes megoldás, úgyis megy majd látogatni az unokát, akkor is bármikor maradhattok kettesben véletlenül. Mondd el a férjednek, tegyetek feljelentést. Rátok küldeni nem tud senkit, nem úgy működik az, hogy valaki majd a nevében jól elkalapál titeket, vagy a babát. Ha feljelentést tesztek, és mégis próbálkozik, akkor egyből becsukhatják, nem kockáztatná meg. Kérj távoltartási végzést, bármit. Ha veled megtette, és nem léptek, bárki mással megteheti, bármikor. Esetleg már meg is tette. Bűntetlenül hagyni hiba. NE LEGYÉL ÁLDOZAT. NE HAGYD MAGAD! Lépj mielőbb.
2013. jún. 4. 13:46
 57/68 anonim ***** válasza:

Hogy vagy?

Testileg semmi panaszod sincs? Vérzésed nem erősödött nem változott?( Szülés utáni)

Ha igen mégis keress fel egy orvost!

2013. jún. 4. 19:33
 58/68 A kérdező kommentje:
Testileg egész jól vagyok köszönöm.
2013. jún. 4. 20:13
 59/68 anonim ***** válasza:
61%
(amit én tennék elmondanám a férjemnek és együtt feljelenteném...utána elköltöznénk)De ha ezt nem akarod akkor menj el orvoshoz a saját érdekedben.....a dokinak mond azt,hogy a férjeddel együtt voltatok,mert már nem bírtátok tovább......
2013. jún. 5. 13:12
 60/68 anonim válasza:
48%
Már elnézést, de te teljesen hülye vagy???? Szörnyű ami történt, de az még sajnálatosabb, hogy olyan buta vagy, és tehetetlen, hogy nem vagy képes a SAJÁT férjednek elmondani, aki MELLETTED ÁLL. ÁÁÁ fel se húzom magam jobban rajta. Aki hülye az így jár.
2013. júl. 3. 00:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!