Ha megerőszakoltak elmenjek orvoshoz? 3,5 hete szültem.
Kedves Kérdező! Nézd mit találtam Neked: [link]
Ezt elolvasva én úgy értelmezem, hogy egy egyszerű nőgyógyász nem tesz feljelentést.
Kérlek a saját és a kisbabád érdekében is, szedd össze a bátorságod, és menj el dokihoz, akkor is ha nem kívánsz feljelentést tenni (amivel én nem értek egyet, de ez most lényegtelen, ez csakis a te döntésed).
Veled vagyok lélekben, kívánom a legjobbakat!
Nagyon rosszul tetted,hogy nem mentél orvoshoz!
Mint ápolónő mondom,hogy nagyon nagy a fertőzés veszély ilyenkor,kaphatsz akár egy sepsist is,ami halálhoz vezet,főleg ha felülfertőződik!Ér neked annyit az életed,hogy védd őt!!??
Főleg,ha lebetegszel,akkor mi lesz a babáddal,ki fogja etetni,és szeretgetni?
Gondold ezt át kérlek és menj orvoshoz!
Jó, magadat nem nézed! Ezt sem tudom megérteni, de a te döntésed, elfogadom. De akkor legalább a babádat helyezd az erőszaktevő elé, az ég áldjon meg!!!
Mi lesz vele, ha kapsz egy súlyos fertőzést, és belehalsz? Ér ennyit az a disznó, aki ezt tette veled?!
Pedig mindenképpen el kéne menned!
Közeli ismerős volt aki ezt a borzalmat tette veled? Csak mert írtad,hogy tudta,hogy nemrég szültél.
Hát én nem védeném az apósom !
Kapja meg érte a büntetést!
A férjed tudja?
Kérlek szépen,könyörgöm mondd el a férjednek!!
Azt is hogy megfenyegetett!!Ez nem játék!
Nem tehet semmit a babáddal,csak azért mondta,hogy megijesszen!!Légy bátor és lépj!!!!
Ha nem teszel semmit,akkor ujra megtörténhet!!
Ezt akarod???
Ez esetben, hogy az apósod tette (itt szerintem mindenki azt hitte, hogy a férj), ne habozz, a férjednek azonnal mondd el.
A picit addig vidd el egy barátnődhöz, hogy véletlenül se legyen otthon, amikor kitálalsz. Melyik férj nem védené meg a nőt, aki gyermeket szült neki?
Tesztek egy feljelentést, és innentől nem merné bántani a babádat!
Nála laktok? Költözzetek el. Egy ilyen emberrel innentől egy percet sem egy fedél alatt!
Nagyon sajnálom a mi veled történt. De azért gondolkozz el azon, ha egyszer megtette, megtenné máskor is. Esetleg már korábban is megtette?
Tegyél valamit, próbáld összeszedni a bátorságod. Kitartást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!