Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elmenjek így a 6 hetes kontrol...

Elmenjek így a 6 hetes kontrollra?

Figyelt kérdés
Kedden lesz 6 hete, hogy szültem és akkor kell kontrollra is visszamennem. Már kb 1 hete teljesen megszűnt a szülés utáni vérzés és barnázás is. Viszont tegnap előtt világos pirosas kis mennyiségű vér jött belőlem (csak kb egy 50-es érme nagyságú foltot hagyott). Görcsöl is a hasam de azóta semmi nem jött belőlem. Ha megjön visszamenjek kedden a kontrollra?
2012. febr. 26. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze tolhatod is kicsit a kontrollt, de jobb túlesni rajta.

Velem is így volt, elmúlt a gyermekágyi vérzésem, mire megvolt az időpontom a kontrollra, megint erősödött egy kicsit.

Beszámoltam róla a dokinak, azt mondta ez teljesen természetes és simán megvizsgált.

Attól ő még látja a méh és a hüvely (esetleg a gátseb) állapotát.

2012. febr. 26. 16:07
 2/4 anonim ***** válasza:

ha megjön és a 7.héten mennék. 1 hét ide vagy oda nem jelent semmit....

sokan nem pont akkor mennek!

2012. febr. 26. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a 7. héten mentem vissza, de még akkor is véreztem ...

Viszont pont azért mentem, mert tudni akartam, hogy normális-e, hogy még mindig annyira vérzek.

A Doki számára ez nem újdonság, látott már cifrábbat is :-)

Bennem fel se merült, hogy emiatt húzzam az időt.

2012. febr. 26. 23:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Meg lett beszélve már régen a dokival a kedd + a férjem csak holnapra kapott szabadságot így biztosan elmegyek, de azt sem szerettem volna, hogy odamegyek és hazaküldenek.
2012. febr. 27. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!