Ha megerőszakoltak elmenjek orvoshoz? 3,5 hete szültem.
Figyelt kérdés
Látleletet merg ilyesmiket nem szeretnék vetetni, nem fáj semmim. ilyenkor elkell menni nőgyógyászhoz?2013. máj. 31. 14:26
1/68 anonim válasza:
Ha 3,5 hete szültél, akkor vérzel még gondolom. Az sem ijesztette el a támadót ?
2/68 anonim válasza:
MIÉRT NEM A RENDŐRSÉGRE MÉSZ???
3/68 A kérdező kommentje:
sajnos nem.
2013. máj. 31. 14:29
4/68 A kérdező kommentje:
nemszeretnék belőle ügyet.
2013. máj. 31. 14:30
5/68 anonim válasza:
Szerintem kamu a kérdés.
Ha engem szülés után 3,5 héttel megerőszakolnak, akkor nem lenne erőm ide irogatni
6/68 anonim válasza:
Férjed volt?Már bocsánat,de szerintem idegen nem igazán tenné.Vagy csak egy unatkozó tini??De ha valakit megerőszakolnak az nem itt kérdezget az 100
7/68 anonim válasza:
nem szeretnél belőle ügyet... pfff
8/68 anonim válasza:
családom belüli . . .
az orvos automatikusan megteszi a feljelentést
9/68 anonim válasza:
És olyat se mondanék, hogy nem fáj semmi...sőt, beszélni se tudnék. Ha meg igaz, hogy merülhet fel kérdés, hogy el kell-e menni nőgyógyászhoz, mikor még a pároddal sem ajánlatos szexelni a 6. hét leteltéig.
10/68 anonim válasza:
Ez tuti hogy kamu!!!!
Ha igaz lenne,akkor nem itt írosgatnál,hisz 3,5 hete szültél,olyan fájdalmad lenne egy erőszaktól,hogy
élni is alig tudnál!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!