Ha volt, akkor miért volt sürgősségi császárod?
Kisfiam nagy babának ígérkezett, és mivel faros is volt, ezért kilátásba volt a császárt. 41+6 napos voltam, túl 12 magzatvíz vizsgálaton, terheléses oxitocin vizsgálaton, de a gyerek még mindig stabilan csücsült odabent, a méhszáj 3111 volt. A főorvos azt mondta, hogy másnap töltöm a 42 hetet, reggel menjek be a szülőszobára (már 1 hete kórházban feküdtem) és még egyszer bekötik az oxit, majd lesz ami lesz. De azért még aznap délutánra kért egy hosszú nst-t. Ez egy darabig rendben is volt, majd kb 20-25 perc után a szívhang hirtelen lelassult, majd el is tűnt. A szülésznő, aki csinálta az nst-t azonnal futott orvosért, de mire visszaért már megjött a szívhang, de nagyon lassú volt. Azonnal vittek a műtőbe, annyit nem engedtek meg, hogy telefonáljak a férjemnek, azt mondták, nincs idő rá, még az orvosomat sem hívták, az osztályvezető főorvos műtött.
Érzéstelenítésben csinálta, bikini vonalas vágásom van. Semmi rossz érzés nem maradt bennem, annyira nem, hogy ennél a főorvosnál azóta szültem még egy babát császárral, és most várjuk a 3. babánkat. A második már programozott császár volt a 38. héten, és most is az lesz.
Előre láthatóan is császáros voltam, mert a normális 3 ér helyett csak 2 volt a köldökzsinórban, ezért várható volt, hogy egy idő után már bent nem tud a baba fejlődni. Mikor igazolta az UH, hogy már nem fejlődik, befektettek
Oxytocinnal megterheltek protokoll szerint (ami totál fölösleges volt, zárt méhszájra), és a szokásosnál is alacsonyabb lett a baba pulzusa.
Így felpörögtek az események, és nagyon hamar "kikapták"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!