1 hete szültem, sürgősségi császárom volt. Rettenetesen vizesedik a lábam. Mikor fog ez elmúlni?
Nekem is hetekig tartott, a háziorvosom szerint ez egy jel hogy adjam be végig a szurit a hasamba, amit felírtak.
Amit a zárójelentésre írtak. Nekem azt mondta, hogy az összes ampullát használjam fel. A császáros trombózis és tüdőembólia, stb miatt veszélyeztetettebb a normál szülőknél. Figyelj oda magadra és minden oké lesz!
A kórházban végig legyintettek a vizesedés miatt, de valakinél ez nem elhanyagolható.
Szerintem a szoptatás önmagában segít ezen a dolgon, és normálisan igyál, ne túlzottan. Add be a szurit is és ha rendellenesnek érzed a dolgot, belgyógyászt kérdezz (ne a nőgyógyászt!)
Nem kaptam szurit....
Nagyon rossz lett a babó szívhangja, azért lett sürgősségi császár..
A záró szerint légzészavara volt..
Hát nem tudom, mi mind kaptunk ilyen injekciót, és a záróba (amit most sajnos nem találtam meg) felírták, hogy még 6 napig, hasba kell beadnom önállóan. Erre mondta a háziorvosom, hogy ilyen kiszerelés nincs, de adjam csak be mindet. Valaki több hétig is kapja. Azt hiszem a trombózis ellen. Talán fraxiparine volt a neve, de ez már csak tipp.
Kérdezz rá szerintem. A vizesedés összefügg ezzel a kérdéssel, bár sokaknak vizesedik, nekem rendellenes volt.
Ne vedd félvállról, bár lehet, hogy nálad hamarabb megoldódik. Ne feledd, a 6 hét gyermekágy a császárosnál fokozottabb odafigyelést igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!