Sürgősségi császárnál is ugyanúgy vágnak mint a programozottnál?
Láttam nőket a strandon és van akinek a köldökétől lefele van vágás van akinek meg a bikinivonalnál keresztben. melyiket mikor csinálják?
a sürgősséginél rosszabbul gyógyul valaki, csúnyábban vágnak, varrnak? annál gondolom kapkodnak...
a bikinivonalasat miért nem vágják kicsit lejjebb, hogy takarja a fürdőbugyi?
ha gyorsan kell kiszedni,akkor vágnak hosszába (ahogy régen is) de az alkat kérdése is,hogy kinek milyen lesz később a hege.
A bikivonalas vágásnál-szerintem jól vágnak,mert pont nem látszik ha felveszem a bugyimat,-és gondolj bele..-ha ennél lejjebb vágnak akkor hogy szedik ki a babát??
Ha már vágni kell, szerintem egyiknél-másiknál is ugyanúgy vágnak, csak ez dokifüggő.Ezt onnan gondolom, ha maikor engem műtöttek, igaz más okból, a 2. kontrollon másik orvos
nézte meg, és csak annyit kérdezett "ugye xy doktor műtötte?"
De mondjuk a vágást én úgy tudom bikinivonal felett picivel ejtik meg (jópár éve), hogy felvehessen bikinibugyit még az életben...csak gondolom nem a 16 éveseknek valót kell választani....
Nekem sürgősségi volt az első, bikinivonalban vágnak. A másik kettő sima császár volt, és azok is bikinivonalasak. És nem tudom, te milyen bikinit hordasz, de nekem mind a három vágásom tökéletesen takarja a legkisebb bikini is, ugyanis közvetlenül a szeméremdomb fölött vágnak.
Még a hasplasztikát is takarja simán, pedig azt feljebb vágják.
Nekem sürgősségi volt, és bikinivonalon vágtak. Takarja a bikini a vágást, még a legkisebb bugyik is takarják, mert tényleg nagyon lent van. Nem lehet, hogy más műtét hegét láthattad?
Régebben a sürgős császároknál köldöktől lefelé vágtak, de ezt ma már nagyon ritkán alkalmazzák.
Az szerintem nem császár heg lehetett, ha kilátszódott a bikiniből!
A császár heg a szemében domb,és ahasad alja között van, ahol elkezd szőrösödni a nuni.
Vajúdás közben derült ki a téraránytalanság azért császároztak.Bikinivonalban van és még a legkisebb tangám is takarja.Ez volt tavaly.
Anuykámnak köldöktől van lefelé,nála sürgősségi volt,mert veszélyben volt a tesóm,de ez még a 80-as években történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!