Van aki hazamenetel után rögtön takarított, főzött stb nem pihent többet mint máskor addig a bizonyos 6 hétig? Minden rendben volt utána?
Császárral szültem a 4. napon engedtek haza, onnatól kezdve mindent én csináltam a lakásban, persze apa segítségével. Érdekes lett volna ha az első hat hetet végigpihenem, mert akkor kaja sem lett volna és a lakást is belepte volna a kosz, mert a nagyik és minden rokon, barát stb több mint 200 km-re lakik tőlünk. Szépen megtanultam beosztani az időmet, ha fárad voltam lepihentem a kicsivel és ennyi. Sajnos van aki nem teheti meg, hogy csak a pihenősről szóljon az első pár hét.
Én is egy hét után már vezettem, mert muszáj volt, senki nem csinálta meg helyettem a dolgomat, a férjemnek épp akkor állt átadás előtt egy munkája, ő is csak később tudta kivenni az 5 napot, reggel hattól este nyolcig ketten voltunk a babával. Én amúgy nem bánom, mert az első pár hét alatt sok mindent megtanultam, pl nagyon gyorsan főzni és pikk-pakk kitakarítani. Azóta is megy minden minden mint a karikacsapás.
Sziasztok!Irigyellek beneteket,hogy megtudtatok csinálni mindent és szülés utánn 3 hétig a wc-ig aligtudtam elmenni.A sebem itt-ott szét nyílt amit 5. nap vettek észre,már nemvarták újjból így lassan gyógyult.Most reméllem könnyebb lesz.
24 hós anyuka
22 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!