Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van aki hazamenetel után...

Van aki hazamenetel után rögtön takarított, főzött stb nem pihent többet mint máskor addig a bizonyos 6 hétig? Minden rendben volt utána?

Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 20:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, de hogyan lehet rá 20 évre érezni a hatását? Miben nyilvánul ez meg?
2009. okt. 4. 22:16
 12/22 Nikcsi ***** válasza:
100%

Ismet a 2., koszonom kedves 21.58-as, mar kezdtem azt hinni hogy felreerthetoen fogalmaztam. :)

Egyebkent persze hogy az a jo ha tud pihenni a kismama, de ha ez valamilyen oknal fogva nem adatik meg, akkor sincs vesz, csak okosan kell csinalni. En se eroltettem meg magam, csak a babaval torodtem, elotte tudatosan keszultem erre az allapotra. Fagyaszto tele kajaval, mindenbol elore betankoltam amibol lehetett. Nem volt ragyogo tisztasag az elso hetekben, de ez senkit nem erdekelt, beraktam a mosast, gyorsan osszeutottem valamit enni a nap nagy reszeben meg pihentem, gyonyorkodtem a babamban. Nem szabad tulzasokba esni egyik iranyban sem, meg kell talalni az arany kozeputat. Ha meg van segitseg az csak jol jon, hagyni kell kenyeztetni magad. :)

2009. okt. 4. 22:25
 13/22 anonim ***** válasza:
83%

Én igen. Nekem könnyű szülésem volt, 5 óra volt az egész, ebből másfél óra a szülőszobán. Első baba. Teljesen fel voltam pörögve, mikor hazaértünk, és anyukám rámparancsolt, (december volt) hogy azonnal vegyek fel pizsamát és feküdjek le. Én csak néztem, hogy mi a fenének.. Én akkor betegnek éreztem volna magam, ha pizsamát veszek és ágyba bújok.

Szépen hazaküldtem Anyut, kipakoltam a táskámból, (gyerek közben aludt), és elrámoltam. Aztán aludtam egy keveset (fél órát kb) és lassan elkezdtem a konyhában összepakolni a férjem által "széthagyott" dolgokat :)

Másnap már porszívóztam és bepakoltam a mosást, és egy percig nem voltam pizsamában nappal. Anyukám rettentően csodálkozott, én meg azon csodálkoztam, hogy ő miért csodálkozik :) És ennek már 10 hónapja. Eddig még nem láttam kárát a dolognak.

2009. okt. 4. 23:19
 14/22 anonim ***** válasza:

Szia!

2 hónapja szültem, alig pihentem, pihenek valamit.

Én már a 4. napon porszívóztam stb.

Semmi bajom jól vagyok!

A gátseb is szépen begyógyógyult és a méhem is visszahúzódott rendesen.

2009. okt. 5. 10:15
 15/22 anonim ***** válasza:
Sajnos nem volt módom pihenni, mert a terhességem végefelé annyira megromlott a férjemmel a kapcsolatunk, hogy gyakorlatilag hazahozott bennünket a kórházból, kirakott a kapuba, és elköltözött a barátnőjéhez. Amit lehetett elodáztam, semmi takarítás, kevés főzés, ha a baba aludt, én is pihentem. Semmi gondom nincs azóta sem, csak a lelkem fáj, hogy nem így terveztem..
2009. okt. 5. 11:03
 16/22 anonim ***** válasza:
Hú, ez azért durva a férjedtől. :( Van egy olyan érzésem, hogy fog ő még az ajtód előtt kúszva visszakérezkedni hozzád. Nem csodálnám, ha akkor is kidobnád.. bár a gyereked apja, nem tudom, Te hogy viszonyulsz hozzá ezek után. Azért boldog jövőt kívánok Nektek a babával!
2009. okt. 5. 14:04
 17/22 anonim ***** válasza:
Én sajna nem tudtam pihenni, szerencsére teljesen jól voltam. Nekem lelkileg tartott sokáig helyre jönni.
2009. okt. 5. 14:28
 18/22 anonim ***** válasza:

Én is mindent megcsináltam.Persze nem olyan gyorsan és üdén mint előtte.Ha elfáradtam,pihentem,beosztottam az erőm szépen lassan mindent megcsináltam,egyik nap betettem a mosást,másnap főztem,harmadnap leszedtem a ruhát stb.Mondjuk nálunk a párom porszívózik és porttöröl és segített ha kértem valamit.

Igazából nem kellett külső segítség.

2009. okt. 5. 23:07
 19/22 anonim ***** válasza:
Én császárral szültem..és hazamenetelünk másnap reggelén 1 órás séta a kutyával...engem azóta is ez kapcsol ki..persze Apa szuperül vigyáz a lurkóra addig...utána sajna este 8-9 mire hazaér..szal a reggelek az övék...de a kicsi is igényli már az Apus reggeleket...:)Szóval a lényeg,h én sem pihentem szét magam...sose voltam a pihenősebb fajta...de ha ugy láttam jónak(a mai napig) én is cseszek mindenre és lefekszem pihenni, mikor a babó is alukál...Mindent meg lehet oldani..én is ugy szoktam,h egyik nap takaritok, másik nap főzök...vagy vasalok...Bárhogyis oldjuk meg...mindenkinek első a babája..kár ezen pörlekedni! :)
2009. okt. 6. 11:52
 20/22 anonim ***** válasza:

Én nem.

Császárral szültem,örültem,hogy élek.

Még azt is 2x meggondoltam,hogy felálljak-e,bármi másért mint a fiam.

2009. okt. 6. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!