Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 2 héttel már el...

Szülés után 2 héttel már el lehet kezdeni az edzést?

Figyelt kérdés
Spontán szültem 13.-án, gátmetszés nélkül. Komplikáció nem volt, harmadik baba. A vérzésem egyszer enyhe, egyszer több. Mikor kezdhetem? Főleg hasra gyúrnák.
2013. máj. 25. 22:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem se kezdd még el, esetleg tempós sétát, vagy szobabaiciklit/ellipszistrénert "lájtosan". Én 3 hete szültem, és nekem sincs már semmi bajom (igazából már mikor jöttünk haza a kórházból nem volt semmi gondom a vérzésen kívül), de nem merek belekezdeni semmibe, kivárom a 6 hetes kontrollt.

A hasadnak idő kell amíg visszamegy a terhesség előtti állapotba, és nem néhány hét, hanem több, akár edzel rá akár nem. Tudom hogy szar érzés hogy nagy az ember hasa (én 5 kg-val könnyebb vagyok most mint teherbeeséskor, mégis szorít az akkori nadrágom, mert a hasam még nekem is lazább, nagyobb), de igazán nem éri meg kockáztatni, várd ki még azt a 4 hetet.

2013. máj. 26. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!