én akartam, de sürgősségi császár lett, mindenesetre nagyon hálás vagy Istennek hogy nem fájt maga a szülés :)
húgom négyet szült hüvelyi úton és elmondásai szerint mind a négy annyira fájt hogy meg volt győződve hogy ekkora fájdalmak után már csak a halál jöhet...
de mind a négyszer gyönyörű gyerkőc lett a vége
élménynek élmény de nem pozitív
2013. máj. 23. 21:00
3/23 anonim válasza:
együtt szültem egy anyukával, aki szerint az első szülése gyönyörû volt... akkor sem hittem el, de így, h. túl vagyok rajta, még kevésbé tudom elképzelni ,h. gyönyörû legyen.
2013. máj. 23. 21:18
4/23 gabszem válasza:
hááát... az enyém nem volt jó élmény, persze az szép dolog hogy kibukkan a várva várt csöppség, na de azért a szülést nem mondanám szép élménynek.
2013. máj. 23. 21:38
5/23 anonim válasza:
szerintem sem szép élmény.utólag megszépül,de sok idő kell.
2013. máj. 23. 21:40
6/23 anonim válasza:
Hát ahhoz vmi jóféle tudatmódosítót kellene használnom :D. Az elsőt a mai napig egy rémálomhoz tudnám hasonlítani. A másodiknál kaptam vmit, amitől azt mondták úgy fogom érezni magam, mint ha be lennék rúgva. Hasonló volt, csak olyankor para jön rám, és konkrétan halálfélelmet éreztem. Élmény volt ez is...
2013. máj. 23. 21:41
7/23 anonim válasza:
A szülés szerintem jó dolog. Hozzáteszem, hogy egyik szülésem sem volt hosszú. Ez a része teljesen pozitív. Nagyon jó volt megélni. Problémáim azzal voltak, mikor megjelent valaki (doki, szülésznő) és belepiszkáltak (szóval, tettel) a folyamatba és nem hagytak vajúdni és szülni.:) De ez van.
2013. máj. 23. 21:41
8/23 anonim válasza:
Persze, hogy hiszek a szülésélményben.
3-szor átéltem.
Szép, nyugodt szüléseim voltak, tudtam kellőképpen befelé fordulni.
A kórházi nővéri személyzetet szívesen lecseréltem volna kedvesebb, megértőbb brigádra, de ez van.
2013. máj. 23. 23:51
9/23 anonim válasza:
Nekem élmény volt a szülés, először főleg azért, mert nem tudtam mire számítsak! Izgalmas volt a maga fájdalmas módján. A második azért volt élmény, mert gyorsan meglett a baba:) mivel a férjem is ott volt velem, ezért közös élmény, bár Ő mindent mondana rá, csak azt nem, hogy élmény volt! Persze a legjobb része az volt, mikor meglett a baba!
2013. máj. 24. 07:57
10/23 anonim válasza:
Nekem már utólag megszépült. 8 hónapos a kisfiam, még mindig sokszor eszembe jut az az este.
Nem élménynek nevezném, hanem inkább eddigi életem legnagyobb horderejű eseményének.
Nem konkrétan a szülés, hanem az egész este történései hagytak bennem mély nyomot.
Átlagos szülésem volt. Apás, érzéstelenítés nélkül. (Nem elvi okból, abban a kórházban nem adnak érzéstelenítőt.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!