Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Biztosan császárral fogok szülni, viszont a kiírt napon a dokim már szabin lesz. Vagy kiveszi a babát 39 hét 2 napra (ha nem indul be addig a szülés), vagy megvárom amíg beindul és az ügyeletes doki császároz.2013. máj. 23. 13:19
1/7 anonim válasza:
Én a másodikat. Ha császár, szerintem teljesen mindegy, hogy az ügyeletes vagy az orvosod csinálja.
2/7 anonim válasza:
nehéz helyzet, nem irigyellek :S
én is így voltam, de én természetes szüléssel...
szerintem én a 39+2 napra megoldást választanám, szerintem akkor a baba is bőven felkészült a szülésre...nem kell esetleg ettól tartani h túlhordod és belekakil a magzatvízbe, és a saját dokid végezné..az mégis jobb szerintem....
ha tuti császár én ezt választanám...
természetes szülésnél jobban átgondolnám h indítsák-e be , de szerintem császárnál e melett döntenék...
3. babáját váró 29 ht km
3/7 anonim válasza:
A saját dokimat választanám.
3 gyerekes.
4/7 anonim válasza:
A dokimat választanám, hogy ő császározzon inkább idő előtt
5/7 anonim válasza:
A saját dokit választanám 39+2 hetesen.
6/7 anonim válasza:
Várnék, amíg a babámnak szüksége van időre. Ha 40 hét annyi. Ő tudja, mikor áll készen. Számomra ez fontosabb, mint az, hogy melyik orvos áll ott.
7/7 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben voltam. A dokim a délelőtti NST-n mondta, hogy nem lesz 3 napig(ekkor 39+4 voltam). Én könyörögtem azért, hogy akkor most császározzon meg, mert nem akarok másik dokit! Ő pedig csóválta a fejét és azt mondta, hogy mindenképpen megvárja amíg magától beindul, mert nem véletlenül akkor akar jönni, akkor áll készen! Haza is küldött én pedig azonnal lefeküdtem, hogy akkor 3 napig fekszem, hogy nehogy most induljon meg. Erre persze este mehettem vissza, elfolyt a magzatvíz :) Éppen belecsúsztunk, még itthon volt a dokim. Mázlim volt, de a lényeg,hogy nekem nem is vállalta volna, hogy hamarabb kivegye, hiába szerettem volna. Nagyon jó orvos, ugyhogy én megbíztam benne, beletörődtem, hogy várunk. Szóval szerintem várd meg, a babád tudni fogja, hogy mikor kell jönnie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!