Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan csináljam?

Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
A bajcsy korházhoz tartozok de én viszont a kistarcsai korhában szeretnék szülni az orvos viszont a bajcsy korházba irná a beutalot ha nemjöne a baba időre tanácstalan vagyok mitévő legyek.hogyan érjem el hogy oda küldjön ?
2013. máj. 14. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Én alapból abba a kórházba járok ahol szülni akarok. A dokid nem fog másik kórházba beutalót adni. Menj el a választott kórházadba keress ott egy orvost aki mostantól a kezelő orvosod lesz.
2013. máj. 14. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:
1 vagyok: Amit választottam kórházat, ott választottam egy orvost is. aki eddig teljesen ingyen eltudott látni, barátnőm pár hónapja szült nála, a terhes gondozás teljesen ingyen volt, a szülésért fizetett, de nem azért mert a doki kérte ha nem mert ő jónak látta. (a dokja fel volt amúgy is kérve de a szülés napján pont ügyeletes is volt) Na én meg úgy jártam, hogy mostanáig ingyen ellátott, viszont a kórház főnöke megelégelte, hogy túl sok a körzeten kívüli beteg és azt mondta az Uh-kat magánban kell csinálniuk a dokiknak. Vérvétel és minden mehet a kórházban az UH-k nem. Na úgy hogy én most az Uh ért egy magán rendelőben (a választott dokimnak) fizetek, a többit ingyen csinálják a kórházba. Szülésért pedig majd még külön fizetünk. (nincs fix ár amennyit a pénztálca megenged --> doki mondta) Összefoglalva, ha nem a területi kórházba mész egészen biztos,hogy nem találsz orvost aki ingyen ellát. Meg kell próbálni mert vannak még kivételes orvosok, de sajnos a kórháznak elég nagy macera elszámolni téged mint nem körzetes.
2013. máj. 19. 13:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát mindenesetre köszi a választ :)
2013. máj. 21. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!