Gátvédelemmel szült anyukák!?
Figyelt kérdés
A szülés elött mennyire voltatok sérülékenyek? Gondolok itt arra, hogyha beütötted a lábad, akkor nagyon belilult. Vagy a sebeid nagyon hosszú ideig gyógyultak? Vagy épp ellenkezőleg mindíg gyorsan elmúltak. Kiváncsi lennék mennyire van összefüggés a gyenge kötőszövet és gyenge vénák ésa gátvédelem között?2009. okt. 1. 10:53
1/3 anonim 

válasza:

Nekem a mai napig szívárvány színekben pompázik a lábam, ha beütöm, ez szülés után sem változott.:) Szülés alatt én is gátvédelemmel indultam, de túl nagy lett a baba - 4170 gramm, 60 cm- így sajnos vágni kellett. Szülés előtt sportoltam, nekem azt mondták, akkor talán könnyebb lesz.. hát nem az volt. :)
2/3 anonim 

válasza:

Én is gátvédelemmel szültem,sikeresen.Se külső,se belső sérülésem nem volt.Előtte régóta edzettem,terhesség alatt jógázni jártam,és minden nap intim tornát végeztem.De a dokim szerint igen tágulékony vagyok,lehet,h ez az "előélet" semmit nem számított.Terhességi csíkjaim viszont vannak,azt még az első baba várása idején szereztem(ami ugye kötőszöveti gyengeség)Szval sztem nem igazán függ össze.
3/3 anonim 

válasza:

Én gátvédelemmel szültem a fiamat. Elsö baba volt, 4310 gramm... Csak egy egészen enyhe repedésem volt, az se a gáton, hanem hüvelyben. ÉN viszont használtam a terhesség utols´heteiben egy gátmasszázs olajat a Weledától, ami állítólag segít megelözni a gátrepedést. Nem tudom, hogy az segített, vagy anélkül is így lett volna, de tény, hogy nagy baba ellenére nem repedtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!