40+1 hetesen teljesen zárt vagyok. Volt valaki így?
Figyelt kérdés
Ha igen, mikor szült? Én már előre félek, mert nem szeretnék befeküdni...2013. máj. 10. 09:17
11/13 anonim válasza:
Én végig zárt voltam és sajnos nem úsztam meg a befekvést a kórházba. 42.hétben voltam már,mikor kevés magzatvíz miatt megcsászároztak.
A legtöbb kórházban egyébként oxitochinnal próbálkoznak szülés beindítására,de nekem ez sem használt.
Kitartás és könnyű szülést! :)
12/13 anonim válasza:
40+5 nel indult be szules, 40+6ra szultem. 19.orat vajudtam, es csak a vajudas 11.orajaban kezdtem tagulni, addig total zart volt a mehszaj.
13/13 anonim válasza:
Végig zárt voltam. 40+6 napon indított az orvosom oxival. Ő ne támogatja az oxis terhelést és a 41, hét túllépését a gyakoribb komplikáció miatt. Nem tágultam és nem volt érezhető fájásom az oxi ellenére, 8 órát voltam csak szerencsére a szülőszobán, a tapasztalatának hála, 8kor kötötték be az infúziót délután 5kor császárral megszületett a kisfiam. Szóval klassz, fájdalommentes élmény volt és hamar felépültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!